«Έτοιμος να παλέψω»

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στα τμήματα υποδομής και 17 τίτλους, ο Μάκης Κολτσιάκης ανήκει πλέον αποκλειστικά στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή. Ο νεαρός ακραίος …

Ηρακλής

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στα τμήματα υποδομής και 17 τίτλους, ο Μάκης Κολτσιάκης ανήκει πλέον αποκλειστικά στην ανδρική ομάδα του Ηρακλή. Ο νεαρός ακραίος ολοκλήρωσε ηλικιακά τις υποχρεώσεις του με τις ακαδημίες του συλλόγου και από δω και πέρα θα αγωνίζεται μόνο στην Α1 Ανδρών.


Τα κατορθώματα του με τις ακαδημίες του Ηρακλή είναι: Τέσσερα Πανελλήνια Πρωταθλήματα με έφηβους, τέσσερα Πρωταθλήματα ΕΠΕΣΘ με έφηβους, τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα με παίδες, τρία Πρωταθλήματα ΕΠΕΣΘ με παίδες, ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με παμπαίδες, ένα Πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ με παμπαίδες και ένα κύπελλο ΕΠΕΣΘ.


Ο αρχηγός της εφηβικής ομάδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ, λέγοντας αρχικά: «Σημαίνουν πάρα πολλά για μένα αυτοί οι 17 τίτλοι, ειδικότερα τα τελευταία τρία χρόνια που είμαι και αρχηγός. Ανήκω σε ένα οργανωμένο σωματείο όπου δουλεύουμε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέκτησα όλους αυτούς τους τίτλους. Δεν θα ξεχάσω τον περσινό τελικό της Μίκρας με τον Πανελλήνιο, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Νιώθω υπερήφανος που σηκώνω όλες αυτές τις κούπες με την φανέλα του Ηρακλή. Το τελευταίο το αφιερώνω στον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου και στον προπονητή μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου και μου στάθηκαν».


Όσον αφορά για την νέα σελίδα στην καριέρα του, που ξετυλίγεται αποκλειστικά με τους άνδρες, ο Μάκης Κολτσιάκης δήλωσε: «Είχα δεθεί με τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια και νιώθω περίεργα τώρα που σταματάω. Είχα φοβερή σχέση τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου. Τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά και να κερδίσω μία θέση στην δωδεκάδα του Ηρακλή. Αισθάνομαι έτοιμος να παλέψω στην ανδρική ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top