Υποψίες για «σικέ» το Κιέβο-Κατάνια

Τελικά, δεν είναι μόνο στην Ελλάδα οι υποψίες για στημένα παιχνίδια. Η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διεξάγει έρευνα για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ της Κιέβο …

Διάφορα

Τελικά, δεν είναι μόνο στην Ελλάδα οι υποψίες για στημένα παιχνίδια. Η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διεξάγει έρευνα για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ της Κιέβο και της Κατάνιας, με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1. Η εφημερίδα της γειτονικής χώρας «Repubblica», με δημοσίευμα της κάνει γνωστό ότι λόγω της έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας που παρατηρήθηκε -στο συγκεκριμένο παιχνίδι- στο σημείο της ισοπαλίας και άγγιξε τα 2,2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, οι υποψίες για «στήσιμο» της αναμέτρησης «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο, καθώς 241.308 ευρώ πονταρίστηκαν στο ακριβές σκορ του 1-1, ενώ στην Αγγλία το παιχνίδι «κλειδώθηκε» από την Πέμπτη!

Η Betfair, εξάλλου, ανέφερε πως «η ισοπαλία …φορτώθηκε σε μεγάλο βαθμό», ενώ ο εκπρόσωπος της Ladbrokes (εταιρεία στοιχημάτων), Ντάνι Γουίλιαμς, υπογράμμισε για το θέμα: «Είδαμε να κινούνται πολλά χρήματα στην ισοπαλία και αποφασίσαμε να ”κλείσουμε” το παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Το τρόπαιο του 80 είχε κατασχεθεί από την Καστοριά και το ζητεί πίσω…

Ποδόσφαιρο

Super League: Ηρακλή απόντος, καμία – βεβαίως – κύρωση για μη αδειοδότηση!

Ποδόσφαιρο

Back to Top