Υποψίες για «σικέ» το Κιέβο-Κατάνια

Τελικά, δεν είναι μόνο στην Ελλάδα οι υποψίες για στημένα παιχνίδια. Η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διεξάγει έρευνα για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ της Κιέβο …

Διάφορα

Τελικά, δεν είναι μόνο στην Ελλάδα οι υποψίες για στημένα παιχνίδια. Η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διεξάγει έρευνα για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ της Κιέβο και της Κατάνιας, με το ματς να λήγει ισόπαλο 1-1. Η εφημερίδα της γειτονικής χώρας «Repubblica», με δημοσίευμα της κάνει γνωστό ότι λόγω της έντονης στοιχηματικής δραστηριότητας που παρατηρήθηκε -στο συγκεκριμένο παιχνίδι- στο σημείο της ισοπαλίας και άγγιξε τα 2,2 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, οι υποψίες για «στήσιμο» της αναμέτρησης «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο, καθώς 241.308 ευρώ πονταρίστηκαν στο ακριβές σκορ του 1-1, ενώ στην Αγγλία το παιχνίδι «κλειδώθηκε» από την Πέμπτη!

Η Betfair, εξάλλου, ανέφερε πως «η ισοπαλία …φορτώθηκε σε μεγάλο βαθμό», ενώ ο εκπρόσωπος της Ladbrokes (εταιρεία στοιχημάτων), Ντάνι Γουίλιαμς, υπογράμμισε για το θέμα: «Είδαμε να κινούνται πολλά χρήματα στην ισοπαλία και αποφασίσαμε να »κλείσουμε» το παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top