Επιστροφή στις νίκες

Μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Κομοτηνή, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Ανάληψη Βόλου με 60-42. …

Ηρακλής

Μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Κομοτηνή, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Ανάληψη Βόλου με 60-42. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και συμβάδιζαν στο σκορ αποδεικνύοντας το πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 17-17.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτριες της Ζωής Γιαννουζάκου άρχισαν να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοση τους και κατάφεραν με την σκληρή τους άμυνα αλλά και με την ευστοχία τους στην επίθεση να πάνε στα αποδυτήρια με 14 πόντους μπροστά, 36-22. Στα δύο τελευταία δεκάλεπτα οι κυανόλευκες δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τους αντιπάλους τους και έφτασαν σε αυτή την άνετη επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 36-22, 52-30, 60-42

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιαννουζάκου): Νέδα 3, Κατωπόδη 15, Γιαννάκη, Κανταρά Κ. 9 (1), Παυλίδου 6, Κανταρά Γ. 6 (2), Αναστασιάδου 13, Τιλέ 8, Κασάπη, Γλεζάκη, Τζανή, Θώμα.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΒΟΛΟΥ (Φλεβάρης): Καρακατσάνη 9 (3), Αλεξίου 2, Καλαπαναγιώτου 22 (3), Παναγάκη 3, Τζούνη, Μπακρατσά 6 (2), Γερμενή, Προυσινούδη, Φουρτουλάκη, Κατσικλή.

Σχετικά Άρθρα

Ανταμοιβή προς τον κόσμο η Ευρώπη – Συνέχεια στο Europe Cup, αν…

Μπάσκετ

Back to Top