“Τελικός με Εργοτέλη”

“Παλεύουμε για τη σωτηρία. Για τη ζωή μας”. Με αυτές τις δύο φράσεις, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έδωσε το στίγμα του αγώνα της Κυριακής στο Παγκρήτιο, κόντρα στον …

Ηρακλής

“Παλεύουμε για τη σωτηρία. Για τη ζωή μας”. Με αυτές τις δύο φράσεις, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έδωσε το στίγμα του αγώνα της Κυριακής στο Παγκρήτιο, κόντρα στον Εργοτέλη, στον οποίο ο Ηρακλής θέλει τη νίκη για να μην μπλέξει σε σοβαρές περιπέτειες.


«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο. Xάσαμε μέσα στην εβδομάδα τον ρυθμό μας στις προπονήσεις και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Είχαμε το μυαλό μας σε άλλα πράγματα, εκτός ποδοσφαίρου και δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση απέναντι στον Ατρόμητο. Κοιτάμε όμως μπροστά και τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Είναι τελικός και για εμάς. Παλεύουμε για την σωτηρία μας, την ζωή μας. Βρισκόμαστε ανάμεσα στις ομάδες που χρειάζονται βαθμούς και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε και πώς παίζει η ομάδα του Εργοτέλη, ποια είναι τα αδύνατα σημεία της για να τα εκμεταλλευτούμε. Αλλά πρέπει να δούμε και την δική μας ομάδα. Τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να παλέψουμε. Θα παίξουμε με άλλο τρόπο παιχνιδιού, διότι ο Εργοτέλης είναι διαφορετική ομάδα από τον Ατρόμητο. Το πρώτο που θα κάνουμε, είναι να κοιτάμε την δική μας ομάδα και την απόδοσή μας. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν βαθμούς, αλλά εμείς ήμαστε πρώτοι σε αυτό το γκρουπ με 31 βαθμούς. Πρώτα πρέπει να κοιτάμε την δική μας ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να μαζέψουμε βαθμούς».

Όσον αφορά τους Βέρα και Πιλότο, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί, ανέφερε: «Ο Φρέντι Βέρα είναι ένα καλό παιδί που προσπαθεί, αλλά έχουμε πέντε καλύτερους στόπερ αυτή την στιγμή. Ο Νούνο Πιλότο μας έλειψε αρκετούς μήνες, δεν είναι ακόμα σε κατάσταση να μας βοηθήσει, τον παρακολουθώ καθημερινά και θα δούμε πόσο μπορεί να βοηθήσει στις επόμενες αγωνιστικές».

Σχετικά Άρθρα

Ο αριθμός λογαριασμού ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top