Ο Παντελή πάει για πρόεδρος

Ο Ανδρέας Παντελή πάει για πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην ΠΑΕ Ηρακλής. Και μαζί, είναι ανοιχτή η προοπτική του να αναλάβει το 50% των μετοχών …

Ηρακλής

Ο Ανδρέας Παντελή πάει για πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην ΠΑΕ Ηρακλής. Και μαζί, είναι ανοιχτή η προοπτική του να αναλάβει το 50% των μετοχών που έχει στην κατοχή του ο Αντώνης Ρέμος.

Σε δελτίο Τύπου που υπογράφεται και από τους δύο, αναφέρονται (18/3) τα εξής: “Είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε εξέλιξη μια μεταξύ μας συζήτηση για την συμμετοχή του κ. Α. Παντελή στην μετοχική σύνθεση της Π.Α.Ε. Είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας, ότι οι συζητήσεις μας αυτές απέδωσαν καρπούς και πλέον ο κ. Παντελή θα αποτελέσει μέλος της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ , με αυξημένο ρόλο και αρμοδιότητες. Ήδη επήλθε κατ’ αρχήν συμφωνία για τους όρους της μεταβίβασης του 50% του πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε. που έχει στην κατοχή του ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος θα διατηρήσει στην κατοχή του το υπόλοιπο 50%, σε αντίθεση με τις αρχικές συζητήσεις για την μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών. Η συμφωνία αυτή θα υλοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα, και με την εκπλήρωση των όρων της. Παράλληλα, θα δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις για την ανάληψη της θέσης του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Π.Α.Ε. από τον κ. Παντελή, ο οποίος ούτως ή άλλως το τελευταίο διάστημα έχει άμεση γνώση, αλλά και τον έλεγχο της καθημερινής λειτουργίας της Π.Α.Ε, με Αναπληρωτή Πρόεδρο τον Αντώνη Ρέμο. Η συμφωνία αυτή είναι αποτέλεσμα της κοινής μας επιθυμίας να δούμε τον ΗΡΑΚΛΗ όσο γίνεται πιο δυνατό , πιο ανταγωνιστικό και πιο επιτυχημένο. Πιστεύουμε και οι δυο στην δυναμική και τις προοπτικές του, και είμαστε βέβαιοι ότι η κοινή μας προσπάθεια θα στεφθεί από επιτυχία, προς όφελος της ομάδας και του κόσμου μας. Είμαστε βέβαιοι ότι ο φίλαθλος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα σταθεί δίπλα στην ομάδα, όπως κάνει πάντα. Ο στόχος όλων μας είναι κοινός και είναι μόνο η επιτυχία. Και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να τον πετύχουμε.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ”.

Σχετικά Άρθρα

Ο αριθμός λογαριασμού ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top