Κάλεσμα και από Δασκαλάκη

Μετά τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη, ήταν η σειρά του Σήφη Δασκαλάκη να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της Κρήτης για να βρεθούν την Κυριακή …

Διάφορα

Μετά τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη, ήταν η σειρά του Σήφη Δασκαλάκη να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της Κρήτης για να βρεθούν την Κυριακή στο Παγκρήτιο. Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε:

“Την Κυριακή δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή και κρίσιμο για τη εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ένα πολύ καλό πρόσωπο και έχει πετύχει σημαντικές νίκες που τον ανέβασαν βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Εμείς από την μεριά μας έχουμε ως στόχο να επιστρέψουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Όλα τα παιδιά που βρισκόμαστε στην ομάδα έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα εμφανιστούμε έτοιμοι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, η οποία θα μας δώσει ψυχολογία για τους τρεις τελευταίους αγώνες.

Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να οδηγήσουμε τον Εργοτέλη όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θέλουμε την στήριξη όλου του Κρητικού κοινού. Να έρθουν στο γήπεδο να μας στηρίξουν και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καθήκον μας για να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο”.

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Το τρόπαιο του 80 είχε κατασχεθεί από την Καστοριά και το ζητεί πίσω…

Ποδόσφαιρο

Back to Top