Η σύσκεψη του Δ.Σ.

Μετά τη σύσκεψη του Δ.Σ. που έγινε (18/3) στην ΠΑΕ Ηρακλής, βγήκε το εξής δελτίο Τύπου: “Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 18/03, η καθιερωμένη εβδομαδιαία σύσκεψη του …

Ηρακλής

Μετά τη σύσκεψη του Δ.Σ. που έγινε (18/3) στην ΠΑΕ Ηρακλής, βγήκε το εξής δελτίο Τύπου: “Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 18/03, η καθιερωμένη εβδομαδιαία σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ και του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ενώ μέσα από τη σύσκεψη προέκυψε η είδηση της τακτοποίησης του χρονίζοντος και σημαντικού ζητήματος της οικονομικής οφειλής της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή Marino Biliskov, καθώς ο κ. Ανδρέας Παντελή ήλθε σε συμφωνία αποπληρωμής της οφειλής, τόσο με τη νομική εκπροσώπηση του Κροάτη ποδοσφαιριστή, όσο και με την αρμόδια Επιτροπή της FIFA. H οφειλή αποπληρώνεται σε τρεις (3) ισόποσες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη καταβλήθηκε σήμερα.


Ο κ. Παντελή, κατόπιν της συνεδρίασης είχε σύσκεψη με τον Οργανωτικό Διευθυντή της Υποδομής, κ. Κώστα Ηλιάδη και τους Προπονητές της Ακαδημίας για τα ανοικτά θέματα των Τμημάτων Υποδομής.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top