Αποκαλύψεις για «στημένα» στην Κύπρο

Η κυπριακή δικαιοσύνη γνωστοποίησε τα παιχνίδια που πιστεύεται ότι έχουν «στηθεί» και τα οποία είναι χωρισμένα σε κατηγόριες. Με δηλώσεις του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Λουκάς Λουκά, μίλησε …

Διάφορα

Η κυπριακή δικαιοσύνη γνωστοποίησε τα παιχνίδια που πιστεύεται ότι έχουν «στηθεί» και τα οποία είναι χωρισμένα σε κατηγόριες. Με δηλώσεις του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Λουκάς Λουκά, μίλησε για την υπόθεση «στημένων» αγώνων στην Κύπρο, ενώ στη συνέχεια βγήκαν στην δημοσιότητα ορισμένα από τα παιχνίδια που είναι στο στόχαστρο των Αρχών.

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διερευνηθεί η υπόθεση. Είναι υπόθεση που αφορά πολλά άτομα και ολοκληρώνεται σε σύντομο διάστημα. Το όλο σκηνικό μας θλίβει γιατί δεν αναμέναμε ότι θα είχαμε παιχνίδια που θα είχαν στηθεί με τέτοιο τρόπο. Δεν γίνεται το ποδόσφαιρο μας να παίζεται στην Σιγκαπούρη, Αφρική και αλλού«.

Σε κόκκινο επίπεδο βρίσκονται οι αγώνες:

ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας-ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς (που έγινε στις 6 Μαρτίου 2010), ΑΠΕΠ-ΕΝΠ (που έγινε στις 13 Μαρτίου). Το δεύτερο ματς δεν είναι ακόμα στον «κόκκινο» φάκελο, όμως αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Σε κίτρινο επίπεδο είναι οι αγώνες:

Εθνικός Άχνας-ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας (που έγινε την 1η Μαρτίου 2010), Ερμής Αραδίππου-Ομόνοια (που έγινε στις 21 Φεβρουαρίου 2010). Σε αυτό το επίπεδο είναι ματς στα οποία υπάρχει ένδειξη για κάποια παρανομία.

Σχετικά Άρθρα

Εγκρίθηκε η ειδική εκκαθάριση για την ΠΑΕ του Παπαθανασάκη

Ποδόσφαιρο

Back to Top