Πότε θα αποφασίσει να μιλήσει στον κόσμο;

Όλα όσα έχτισε μετά κόπων και βασάνων στα δύο πρώτα χρόνια της παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, τα γκρεμίζει τους τελευταίους μήνες ο …

Όλα όσα έχτισε μετά κόπων και βασάνων στα δύο πρώτα χρόνια της παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, τα γκρεμίζει τους τελευταίους μήνες ο Αντώνη Ρέμος. Με κινήσεις και επιλογές που σε τίποτα δεν θυμίζουν τον Ρέμο του… «θα σας κοιτάω στα μάτια», έχει δικαιολογημένα συγκεντρώσει την οργή του κόσμου. Και όταν μιλάμε για κόσμο, δεν αναφερόμαστε –πλέον- μόνο στο οργανωμένο κομμάτι.


Εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, ο Ηρακλής ως εταιρία, έχει γίνει περίγελος σε ολόκληρη τη χώρα. Κάτω από αδιαφανείς διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ο Ρέμος ανοίγει την πόρτα της Μίκρας στον πρώτο τυχόντα και του δίνει υπερεξουσίες, λες και αναφερόμαστε στη Δάφνη Ευαγγελισμού.


Στην περίπτωση του Παντελή, προς το παρόν, έχουμε μία ακόμη επανάληψη του ίδιου έργου, με διαφορετικό… συμπρωταγωνιστή. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κύπριος δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ. Αν το πορτοφόλι του ήταν γεμάτο, στις δύο εβδομάδες που ασχολείται με τον Ηρακλή, θα είχε καλύψει ένα μέρος –έστω- του ανοίγματος. Έχει γνώσεις περί του ποδοσφαίρου, αλλά αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής χρειάζεται πράξεις (χρήματα) χρήματα και όχι θεωρίες (προτάσεις και ιδέες).


Στο αυριανό συμβούλιο, ο Παντελή θα κληθεί να δώσει διευκρινήσεις για το τι ακριβώς ισχύει στη συμφωνία του (αν υπάρχει) με τον Ρέμο. Κάτι που όφειλε να κάνει εδώ και μέρες ο ίδιος ο Ρέμος, ο οποίος θυμίζουμε ότι υποσχέθηκε –μέσω του εκπροσώπου του- στη γενική συνέλευση της 31ης Δεκεμβρίου, ότι το αργότερο στις αρχές Φεβρουαρίου θα διοργάνωνε συνέντευξη τύπου για να μιλήσει στον κόσμο της ομάδας. Το ημερολόγιο δείχνει 17 Μαρτίου και ακόμη δεν έχει πει το παραμικρό.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top