Κέρδισε την προσφυγή ο Σαρμπέλ Τούμα

Όπως ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που δεν έχει εισπράξει μέχρι στιγμής ούτε ένα μέρος των δεδουλευμένων, ο Σαρμπέλ Τούμα κέρδισε την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον …

Ηρακλής

Όπως ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που δεν έχει εισπράξει μέχρι στιγμής ούτε ένα μέρος των δεδουλευμένων, ο Σαρμπέλ Τούμα κέρδισε την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον της ΠΑΕ Ηρακλής.

Το αρμόδιο δικαστήριο έκρινε ότι ο ποδοσφαιριστής ορθώς ζητάει να μείνει ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με το απόσπασμα της απόφασης, του επιδικάζονται τα νόμιμα, τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 390.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, ενώ το πλέον σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να γλιτώσει η ΠΑΕ τουλάχιστον τα μισά χρήματα που αντιστοιχούν στον δεύτερο χρόνο της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Γι’ αυτό το λόγο, επίκειται επαφή με τον Σουηδό μέσο και τον εκπρόσωπό του, Μάρτιν Νταλίν. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται και το θέμα του Ιβάν Μπόσνιακ, ο οποίος επίσης έχει καταθέσει προσφυγή εναντίον της ΠΑΕ Ηρακλής.

Σχετικά Άρθρα

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top