Ανακοίνωση ΤΑΚ Ηρακλής για τον Παπαδόπουλο

Με αφορμή δηλώσεις του Λάζαρου Παπαδόπουλου που φιλοξενούνται στην εφημερίδα Μέτροσπορ, το ΤΑΚ Ηρακλής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:«Απάντηση στον τέως  αθλητή του Ηρακλή!!!Με έκπληξη διαβάσαμε …

Ηρακλής

Με αφορμή δηλώσεις του Λάζαρου Παπαδόπουλου που φιλοξενούνται στην εφημερίδα Μέτροσπορ, το ΤΑΚ Ηρακλής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Απάντηση στον τέως  αθλητή του Ηρακλή!!!
Με έκπληξη διαβάσαμε στην εφημερίδα «Μέτροσπορ», στη σελίδα 59, τις απόψεις σας για τον Ηρακλή και τη διοίκησή του.
Είστε τόσο μεγαλόψυχος που αναφέρετε ότι ο Ηρακλής δεν πρέπει να έχει σκοπό την άνοδο, αλλά την εξυγίανση. Σας ενημερώνομε ότι ο Ηρακλής δεν έχει την ανάγκη της εξυγίανσης, αφού δε χρωστά τίποτα και σε κανέναν. Κοιτάξτε καλύτερα τι γίνεται σε όλες τις άλλες ομάδες της Ελλάδας και ειδικά στο νέο σας «σπίτι» (στην ομάδα που παίζετε) και μετά μπορείτε, αφού προτείνεται κι εκεί λύσεις, να μιλήσετε για τον Ηρακλή. Προχθές στα ΜΜΕ υπήρχε πίνακας με εκατομμύρια ευρώ που όφειλε και οφείλει το νέο σας «σπίτι» κι εσείς μιλάτε για την εξυγίανση του Ηρακλή;
Αυτοί που διοικούν αυτή τη στιγμή δεν έχουν κανένα όφελος και προσπαθούν για τον Ηρακλή εδώ και χρόνια, παλεύοντας καθημερινά για το καλύτερο της ομάδας. Προφανώς δεν είστε καλά ενημερωμένος και για το ότι τα μέλη της επιτροπής διοίκησης του ΤΑΚ δεν είναι ούτε εκατομμυριούχοι, ούτε επιχειρηματίες, ούτε τυχοδιώκτες, ούτε μανατζερίσκοι, ούτε λαμόγια.
Το προηγούμενο «καθεστώς» διοίκησης του ΤΑΚ τίμησε πιο πολύ το σύλλογο από όλους που λένε ότι είναι Ηρακλής. Δεν οφείλουν τίποτα, πλήρωσαν όλες τους τις υποχρεώσεις και μετά αποχώρησαν αφήνοντας τη ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αν, πάλι, εννοείτε τη νυν διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου, καλό θα είναι να γνωρίζετε ή να σας ενημερώσει κάποιος απ’τους «συμβούλους» σας, πως κάμνει καθημερινό αγώνα για το καλό του Ηρακλή και αυτό φαίνεται πως και από την πρόσφατη συμφωνία χορηγίας που κατάφεραν οι ίδιοι «τρέχοντας» πρωί και βράδυ για το σύλλογο.
Αν, κύριε πρόεδρε του ΠΣΑΚ, θέλετε να αφήνετε αιχμές για τον Ηρακλή και τη διοίκησή του καλύτερα να ενημερώνεστε προτού αναφέρεστε για οτιδήποτε. Ασχοληθείτε καλύτερα με το πώς θα εξυγιανθεί η νέα σας ομάδα, που διοικείται ακόμη από επιτροπή διορισμένη απ’την ελληνική δικαιοσύνη, ασχοληθείτε, ως πρόεδρος του ΠΣΑΚ, με τη «ζημιά» που κάνουν στο ελληνικό μπάσκετ διάφορα «λαμόγια», που κι εσάς και τους περισσότερους καλαθοσφαιριστές περιτριγυρίζουν κι αφήστε τον Ηρακλή στην ησυχία του.
ΥΓ Ομόφωνη η απάντησή μας…
ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Ο δηλώσεις του Παπαδόπουλου

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Παπαδόπουλου στην εφημερίδα «Μέτροσπορ», έχουν ως εξής: «Δεν είναι το θέμα η άνοδος, αλλά να φτιαχτεί μια βάση, να κάνουν μια προσπάθεια εξυγίανσης, να διώξουν τους ανθρώπους που έρχονται μόνο και μόνο για να εκμεταλλευτούν και όχι γα να βοηθήσουν την ομάδα. Δυστυχώς, ο Ηρακλής έπεσε σε αυτή την παγίδα και οι άνθρωποι οι οποίοι διοικούσαν και διοικούν και τώρα την ομάδα, δεν έχουν καμιά σχέση με το μπάσκετ και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολέψουν τις δικές του δουλειές που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό».

Σχετικά Άρθρα

Ελεεινό! Η Κυπριακή Ομοσπονδία απαιτεί συνδρομή από τους Ηρακλειδείς!

Μπάσκετ

Τσίλντρες: “Προσαρμόστηκα και θα ανταποδώσω την αγάπη που βρήκα” (vid)

Μπάσκετ

Back to Top