Χαντμπολ: Του στέρησαν τη νίκη

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι του Ηρακλή με την Καστορία με σκορ 31-31, με τους κυανόλευκους να έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Ο Ηρακλής που είχε …

Άλλα αθλήματα

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι του Ηρακλή με την Καστορία με σκορ 31-31, με τους κυανόλευκους να έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.


Ο Ηρακλής που είχε το προβάδισμα στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δέχτηκε το γκολ που του στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο τέλος του αγώνα, μετά από τις αδικαιολόγητες αποφάσεις του διαιτητικού διδύμου.Χαρακτηριστικά 10΄ πριν το τέλος του αγώνα ο Ηρακλής κέρδισε φάουλ, η μπάλα όμως δόθηκε στους παίκτες της Καστοριάς.


Όταν οι παίκτες και ο προπονητής του Ηρακλή ζήτησαν εξηγήσεις ο διαιτητής τους απομάκρυνε. Στη συνέχεια ενώ η ομάδα του Ηρακλή ήταν εκτός γηπέδου για να λάβει οδηγίες, ο διαιτητής έδωσε το σφύριγμα της επανέναρξης του αγώνα χωρίς να έχουν εισέλθει όλοι οι παίκτες της ομάδος στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η ομάδα να δεχτεί το τέρμα της ισοφάρισης. Ακολούθησαν διαπληκτισμοί και έντονες διαμαρτυρίες χωρίς όμως να φέρουν κανένα αποτέλεσμα.


Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γούσιος δήλωσε ”Είναι άδικο κάποιοι με αδικαιολόγητες ενέργειες να αδικούν τις προσπάθειες των παιδιών της ομάδας και μάλιστα σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον”.Στην επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πτολεμαίδα.

Back to Top