Ο Ηρακλής ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή

Με τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής, προκύπτει το συμπέρασμα ότι το όριο παραμονής είναι πιθανό να αγγίξει επίπεδα… 2007. Τότε θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής εξασφάλισε …

Ηρακλής

Με τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής, προκύπτει το συμπέρασμα ότι το όριο παραμονής είναι πιθανό να αγγίξει επίπεδα… 2007. Τότε θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής εξασφάλισε την παραμονή του στους 35 βαθμούς. Θεωρείται απίθανο να φτάσουμε και φέτος στους 35 πόντους, αφού θα πρέπει Ξάνθη και ΠΑΣ να μαζέψουν σχεδόν το απόλυτο των βαθμών στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν αποκλείεται όμως να δικαιωθεί ο πορτιέρο του ΠΑΣ, Νίκος Ζαφειρόπουλος, που δήλωσε ότι οι 34 πόντοι δίνουν παραμονή.


Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής με τους 31 πόντους, έχει ένα… μαξιλαράκι έξι βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δείχνει να είναι διαφορά ασφαλείας, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Απομένουν τέσσερις αγώνες και σε κανένα από αυτούς η ομάδα δεν αντιμετωπίζει βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο. Ο Εργοτέλης με 30 βαθμούς δεν έχει σωθεί ακόμη, ο ΠΑΣ και η Ξάνθη είναι κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να πάρει το πρωτάθλημα.


Θεωρητικά, ο Ηρακλής χρειάζεται ένα τρίποντο στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδι. Το ζητούμενο είναι να το πάρει το συντομότερο δυνατό. Γι’ αυτό το λόγο, ο αγώνας της Κυριακής στο Παγκρήτιο είναι πολύ σημαντικό. Με νίκη, καθαρίζει την υπόθεση «παραμονή». Με διαφορετικό αποτέλεσμα και εφόσον ΠΑΣ, Ξάνθη και Λεβαδειακός αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, απέναντι σε Ατρόμητο, Τρίπολη και Πανθρακικό, αντίστοιχα, ο αγώνας της 28ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ, θα έχει τον χαρακτήρα τελικού.


Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής, καθώς και τον βαθμολογικό πίνακα.

Σχετικά Άρθρα

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top