Στράντζαλης: «Δεν σταματάμε εδώ»

Αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου, ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε: «Δεν σταματάμε εδώ. Παίξαμε για δεύτερη σερί …

Ηρακλής

Αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου, ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε: «Δεν σταματάμε εδώ. Παίξαμε για δεύτερη σερί σεζόν σε Final Four και θα προσπαθήσουμε στα πλέι-οφ να δείξουμε καλύτερη εικόνα. Φάνηκε ότι η απουσία της Τοτσίδου μας αποσυντόνισε. Κάναμε πολύ άσχημη εμφάνιση και ελπίζω να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».


Από την πλευρά του ο έφορος της γυναικείας ομάδας, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, δήλωσε στη BLUEARENA: «Δε θα αφήσουμε αυτή η ήττα και η κακή εμφάνιση να αμαυρώσουν τη φετινή πορεία της ομάδας μας. Θέλαμε να δείξουμε ότι άξια βρεθήκαμε εδώ αλλά δεν δυστυχώς δε μπορέσαμε. Σίγουρα μας στοίχησε η απουσία της Τοτσίδου αλλά αυτό δεν είναι άλλοθι. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει στα πλέι-οφ και μέσα στη στεναχώρια θα πω ότι ο Ηρακλής είναι τυχερός που έχει μία μεγάλη αρχηγό στη σύνθεση του, την Εύη Κυριακίδου. Συγχαρητήρια στον προπονητή για την προσπάθεια που κάνουμε, προχωράμε και κοιτάμε μπροστά».

Σχετικά Άρθρα

Ορφανός: «Στόχος η συνεχής βελτίωση, πάμε για το θετικό αποτέλεσμα»

Βόλει

Back to Top