Δώδεκα συλλήψεις στο Ρέθυμνο

Έντονος είναι ο φόβος στο Ρέθυμνο για το ενδεχόμενο επεισοδίων μεταξύ των οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με αφορμή το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ στις …

Επικαιρότητα

Έντονος είναι ο φόβος στο Ρέθυμνο για το ενδεχόμενο επεισοδίων μεταξύ των οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με αφορμή το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ στις γυναίκες. Δυνάμεις των ΜΑΤ στη πόλη, δώδεκα συλλήψεις. 


Όλα ξεκίνησαν από το πρωί όταν 50 περίπου οπαδοί του Ολυμπιακού, ανάγκασαν τους παράγοντες της ΕΟΠΕ και δημοσιογράφους να αλλάξουν ξενοδοχείο. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» υποστήριζαν πως έχουν κάνει κράτηση, ωστόσο, το ξενοδοχείο από την πλευρά του τόνιζε πως η κράτηση έχει γίνει για έναν χορευτικό σύλλογο από τα Μέγαρα και αρνούνταν να τους δώσουν δωμάτια!


Οι οπαδοί από την πλευρά τους τα έβαλαν και με τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, αλλά και με τον Στέλιο Προσαλίκα, ο οποίος εξηγούσε πως δεν έχει καμία ευθύνη.


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού παραμένουν εδώ και ώρες στο δρόμο, ενώ υπάρχει και διμοιρία των ΜΑΤ. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις οι διοικητικοί της ΕΟΠΕ και οι δημοσιογράφοι αλλάζουν ξενοδοχείο για να μπουν οι οπαδοί. Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα λίγες ώρες πριν τους ημιτελικούς μόνο καλό δεν είναι.


Στο λιμάνι, νωρίτερα, είχαν γίνει 12 συλλήψεις οπαδών που είχαν στην κατοχή τους… πολεμοφόδια.


Το ανησυχητικό είναι ότι στην πόλη αναμένονται μέσα στην ημέρα και οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα φτάσουν αεροπορικώς στο νησί και στη συνέχεια να ταξιδέψουν με πούλμαν. Τα εισιτήρια των αναμετρήσεων του φάιναλ-φορ έχουν δοθεί στους τοπικούς συνδέσμους, οι οποίοι θα προμηθεύσουν τα άτομα που έχουν φτάσει και θα φτάσουν στο νησί από την Αθήνα.


Ο φόβος για επεισόδια είναι μεγάλος και οι Αρχές έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν τρόπους έτσι ώστε να αποφευχθεί συνάντηση των οπαδών.

Σχετικά Άρθρα

Κακουργηματική δίωξη σε 4 οπαδούς του ΠΑΟΚ για την παρ’ ολίγο δολοφονία οπαδού του Άρη.

Διάφορα

“Πρωτοβουλία συγγνώμης” για τα θύματα από Γκαγκαλούδη (pic+vid)

Διάφορα

Back to Top