Νέο σοκ με Καμπερίδη-Για το διπλό στην Αθήνα

Τα βάσανα δεν έχουν τελειωμό για τον Ηρακλή, που παραμονές του σημαντικού αγώνα με τον Αμύντα στην Αθήνα (13/3-17:30), είδαν τον αρχηγό, Σάββα Καμπερίδη, να …

Ηρακλής

Τα βάσανα δεν έχουν τελειωμό για τον Ηρακλή, που παραμονές του σημαντικού αγώνα με τον Αμύντα στην Αθήνα (13/3-17:30), είδαν τον αρχηγό, Σάββα Καμπερίδη, να τίθεται νοκ άουτ για ένα περίπου μήνα.

Ο γκαρντ των κυανόλευκων στάθηκε πολύ άτυχος, για άλλη μια. Υπέστη ρήξη συνδέσμου στον δεξιό του αγκώνα και θα λείψει περίπου μέχρι το Πάσχα, μειώνοντας τις λύσεις στην περιφέρεια. Έστω και με αυτή την απουσία, οι παίκτες του Λευτέρη Κακιούση θα πρέπει να φύγουν νικητές από την έδρα του Αμύντα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα δεν υπάρχουν μετά και την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας, στην Αθήνα από τη Νήαρ Ήστ και η αποφασιστικότητα είναι μεγάλη στους κόλπους της ομάδας, που θέλουν να φύγουν με τους δύο βαθμούς της νίκης.

Αυτή την ώρα, οι παίκτες προπονούνται για τελευταία φορά στο Ιβανώφειο και θα αναχωρήσουν σε μερικές ώρες αεροπορικώς για την πρωτεύουσα. Στην αποστολή, τη θέση του τραυματία Καμπερίδη, θα πάρει ο νεαρός Ακτύπης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top