Η αποστολή του Ατρομήτου

Ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία του Ατρομήτου, με τον Γιώργο Δώνη μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον …

Διάφορα

Ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία του Ατρομήτου, με τον Γιώργο Δώνη μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή. Συγκεκριμένα, απαρτίζεται από τους: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Νάστο, Καλαντζή, Τάτο, Μπιλαγί, Νεμπεγλέρα, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Μπλένχιο, Φαβάλι, Περόνε, Σφακιανάκη, Μελισσά, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνη, Αναστασάκο, Μπαζίνσκι. Όπως είναι γνωστό εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Μπρίτο.

Ο τεχνικός των Περιστεριώτων, πραγματοποίησε και ένα σχόλιο στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέροντας τα εξής: «Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια γυρίζουμε στο ‘σπίτι’ μας και θα πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί για να πάρουμε το τρίποντο και να καθιερωθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.. Απέναντι μας θα έχουμε μια ομάδα που κάνει καλή πορεία στο δεύτερο γύρο αλλά τα πάντα θα έλεγα ότι εξαρτώνται από εμάς».

 

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Το τρόπαιο του 80 είχε κατασχεθεί από την Καστοριά και το ζητεί πίσω…

Ποδόσφαιρο

Back to Top