Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους

Δεν μπόρεσαν να χαρούν την νίκη του Ηρακλή επί του Ολυμπιακού οι φίλοι των κυανόλευκων αφού από χτες βρέθηκαν και πάλι μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα. …


Δεν μπόρεσαν να χαρούν την νίκη του Ηρακλή επί του Ολυμπιακού οι φίλοι των κυανόλευκων αφού από χτες βρέθηκαν και πάλι μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα. Το πρωτοσέλιδο του “Metrosport” τους προσγείωσε ανώμαλα. “Προβληματισμένος ο Παντελή επειδή επειδή “εξαφανίστηκαν” οι εισπράξεις με ΟΣΦΠ” έγραφε στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα. Και επειδή καμιά εφημερίδα και κανένας δημοσιογράφος δεν βγάζει από την…κοιλιά του μια είδηση αλλά κάποιος του δίνει την σχετική πληροφορία, εμείς είμαστε από την αρχή βέβαιοι ότι κάποιος έδωσε την είδηση. Κάναμε λοιπόν ρεπορτάζ και ξέρουμε πολύ καλά ποιος και πότε μίλησε για τις εισπράξεις του αγώνα της Κυριακής. Αυτό όμως δεν μας ενδιαφέρει προς το παρόν.Και βέβαια ίσως το θέμα να το….προσπερνούσε ο κόσμος αν ο Κύπριος παράγων (που όσοι τον βλέπουν στην Μίκρα λένε ότι αυτό το διήμερο είναι πολύ φουντωμένος) δεν έδινε συνέχεια χτες λέγοντας: “Υπάρχουν κάποια πράγματα και ένας τρόπος λειτουργίας με τον οποίο δε συμφωνώ”.


Εδώ λοιπόν είμαστε και εδώ ταιριάζει ο τίτλος. “Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους”. Με βάση το δικό μας ρεπορτάζ θα μπορούσαμε να γεμίσουμε “σεντόνια” ολόκληρα και να φέρουμε σε δύσκολη θέση και τον Παντελή αλλά και άλλους. Ομως το θέμα δεν είναι ποιος (για το συγκεκριμένο θέμα των εισπράξεων λέει την αλήθεια αλλά αν έχουν διάθεση να συνεργασθούν με ειλικρίνεια και κυρίως τι είδους συμφωνία έκανε ο Παντελή με τον Ρέμο.

Και το πιο σημαντικό; Γιατί μέχρι τώρα αυτή η συμφωνία είναι μόνο στα λόγια και γιατί δεν την έχουν υπογράψει και οι δυο πλευρές. Αν αυτό είχε συμβεί τότε από την ημέρα που εμφανίστηκε ο Κύπριος παράγων στην Μίκρα θα ήταν το αφεντικό και θα λειτουργούσε σαν αφεντικό. Τώρα λειτουργεί σαν αφεντικό ή θέλει να λειτουργεί σαν αφεντικό χωρίς όμως να έχει υπογράψει κάποια συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο. Και όταν μιλάμε για εταιρίες και για λεφτά τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για προφορικές συμφωνίες.


Το πρώτο που έχουν να κάνουν Ρέμος και Παντελή είναι να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ την συμφωνία που έκαναν. Στην περίπτωση αυτή ο Παντελή θα μπορούσε να απαιτήσει (αν αυτό προβλέπονταν από την συμφωνία) να του αποδοθεί το σύνολο των καθαρών εισπράξεων αλλά και θα έπρεπε να είναι συνεπείς σε κάποιες υποχρεώσεις (εφόσον αυτές θα προβλέπονταν από την συμφωνία).

Έτσι όπως είναι η κατάσταση είναι λογικό να γίνονται μπερδέματα. Και ίσως είχε δίκιο ο Παντελή που είπε σε κάποια στιγμή την φράση “άσε να τελειώνουμε πρώτα με τον Ρέμο”. Και αυτό οφείλει να κάνει (το ίδιο οφείλει και ο Ρέμος). Να ξεκαθαρίσουν αλλά και να καταγράψουν τους όρους της συμφωνίας τους. Ετσι δεν θα υποχρεώνονται να λένε άλλα το βράδυ, άλλα το πρωί και άλλα το μεσημέρι.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top