Αυτόγραφα ο Ηλιάδης-“Τα παιδιά χάρηκαν τη νίκη”

Ο Στέλιος Ηλιάδης, προτού δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (9/3) βρέθηκε στο 1ο Δημοτικό Πυλαίας μαζί με τον γυμναστή της ομάδας, Μπάμπη Μαυρίδη.Όταν οι …

Ροπαλιές

Ο Στέλιος Ηλιάδης, προτού δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (9/3) βρέθηκε στο 1ο Δημοτικό Πυλαίας μαζί με τον γυμναστή της ομάδας, Μπάμπη Μαυρίδη.

Όταν οι μαθητές αντιλήφθηκαν την παρουσία του, ο κυανόλευκος αμυντικός μέσος άκουσε ρυθμικά το όνομα του και μετά μοίρασε εκατοντάδες αυτόγραφα. Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι μαθητές που πήγαν στο σχολείο με μπλούζες, κασκόλ κ.λ.π. του Ηρακλή, ενώ στη συνέχεια ο 24χρονος άσος μπήκε σε μία τάξη και μίλησε για μερικά λεπτά προς τους μαθητές για ποικίλα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Μιλώντας ο 24χρονος παίκτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport 103, είπε μεταξύ άλλων, ότι… “ήταν μεγάλη μου χαρά που βρέθηκα ανάμεσα στα παιδιά, είναι ευτυχία για κάθε αθλητή να βρίσκεται σε τέτοιους χώρους και εγώ το διασκέδασα πολύ. Το μήνυμα που θέλησα να περάσω είναι ότι όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα και όχι μόνο με το ποδόσφαιρο. Πολλά από τα παιδιά στο σχολείο που επισκέφτηκα υποστηρίζουν τον Ηρακλή και δεν έκρυβαν τη χαρά τους για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα μου απέναντι στον Ολυμπιακό. Σε γενικές γραμμές τα περισσότερα παιδιά με τα οποία συζήτησα δηλώνουν θαυμαστές του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπορέσαμε να βγούμε στην αυλή και να παίξουμε λίγη μπάλα. Το ήθελα πολύ, εύχομαι να μπορέσει να γίνει στην επόμενη επίσκεψη μου. Εκτός όλων των άλλων το μήνυμα που θέλησα να περάσω και εγώ αλλά και ο γυμναστής της ομάδας ο Μπάμπης Μαυρίδης ήταν ότι δεν πρέπει να υπάρχει βία στα γήπεδα. Αυτό πρέπει να περάσει στα παιδιά από τώρα”.


Σχετικά με τη σπουδαιότητα της νίκης που πέτυχαν οι “κυανόλευκοι” την περασμένη Κυριακή ο Ηλιάδης δήλωσε: “Δεν κερδίζεις κάθε μέρα τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν σκληρά για αυτή. Πλέον το παιχνίδι αυτό έχει περάσει και όλοι μας έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στον αγώνα που θα δώσουμε στο Περιστέρι”.

Για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, ο Ηλιάδης είπε: “Μαθηματικά δεν έχουμε οριστικοποίηση την παραμονή. Σίγουρα κάναμε ένα σημαντικό βήμα αλλά θέλουμε να πάρουμε και άλλους βαθμούς. Άλλωστε πέρα από τους βαθμούς εμείς πρέπει να παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Ο κόσμος του Ηρακλή πάντα είναι κοντά μας βοηθάει σημαντικά και ευχόμαστε να συνεχίσει να κάνει το ίδιο”. 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top