Κίνδυνος με Δέσπο-Κέκελη

Τη στιγμή που ο Ηρακλής παλεύει για να διατηρηθεί στις θέσεις που δίνουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ένα νέο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί. Δεν …

Ηρακλής

Τη στιγμή που ο Ηρακλής παλεύει για να διατηρηθεί στις θέσεις που δίνουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ένα νέο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί. Δεν έχει να κάνει με κάποιο τραυματισμό, αλλά λόγω… Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Δέσπος και Σπύρος Κέκελης ενημερώθηκαν πως μπορούν να λάβουν τις θέσεις τους στις Νομαρχίες Τρικάλων και Θεσσαλονίκης. Οι δύο παίκτες εξαργυρώνουν έτσι τις επιτυχίες που είχαν σε παγκόσμιο επίπεδο, ο πρώτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 1995 και ο δεύτερος, για την πρωτιά στο Παγκόσμιο σχολικό Πρωτάθλημα του 1997.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι δύο παίκτες (όπως και τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων) περίμεναν να λάβουν τις θέσεις. Εν τέλει, πριν από λίγο καιρό ενημερώθηκαν πως έγιναν δεκτοί και πρέπει τις προσεχείς ημέρες να απαντήσουν αν τις δέχονται ή όχι. Τι σημαίνει αυτό για τον Ηρακλή; Πως αν τις δεχθούν, θα πρέπει να σταματήσουν το μπάσκετ. Αυτός είναι ο όρος που τέθηκε (για την ακρίβεια άλλαξε), μετά και τις μεγάλες αλλαγές σε οικονομικό επίπεδο στη χώρα μας, λόγω της κρίσης.

Με τη βοήθεια ανθρώπων του Ηρακλή, και οι δύο αθλητές αναζητούν τον τρόπο ώστε να λυθεί το θέμα χωρίς να διαταραχθεί και η ομάδα, κυρίως να πάρουν διορία ως το καλοκαίρι. Οι εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top