Πλήρης για το διπλό

Η τελευταία εξόρμηση του Ηρακλή στο λεκανοπέδιο, είχε στεφθεί από παταγώδη αποτυχία. Οι κυανόλευκοι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις εκτός έδρας επιτυχίες, φιλοξενούμενοι (6/3, 15:00) …

Ηρακλής

Η τελευταία εξόρμηση του Ηρακλή στο λεκανοπέδιο, είχε στεφθεί από παταγώδη αποτυχία. Οι κυανόλευκοι έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις εκτός έδρας επιτυχίες, φιλοξενούμενοι (6/3, 15:00) από τη Νήαρ Ήστ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Ο Λευτέρης Κακιούσης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με την προετοιμασία όλης της εβδομάδας να κυλά χωρίς προβλήματα. Ο έμπειρος προπονητής μπόρεσε να ετοιμάσει την ομάδα του όπως ακριβώς ήθελε και παράλληλα ανέλυσε τα δυνατά και αδύναμα σημεία του αντιπάλου.

Το μόνο εμπόδιο είναι η μετακίνηση της ομάδας. Λόγω της απεργίας στον ΟΣΕ, η αποστολή χρησιμοποίησε λεωφορείο για την Αθήνα. Με αντίστοιχο τρόπο, θα επιστρέψει και στη Θεσσαλονίκη.

Η κρατική τηλεόραση έχει προγραμματίσει να δείξει πλάνα από τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή «Κερκίδα του Σαββάτου»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top