Τούμα: «Εκλεισε το κεφάλαιο»

Η Ρόζενμποργκ δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με τον Σαρμπέλ Τούμα που συνεχίζει τις προπονήσεις με τη νορβηγική ομάδα. Βέβαια, μεσούσης της εβδομάσδας …

Ηρακλής


Η Ρόζενμποργκ δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με τον Σαρμπέλ Τούμα που συνεχίζει τις προπονήσεις με τη νορβηγική ομάδα. Βέβαια, μεσούσης της εβδομάσδας έλειπε για λίγο ο προπονητής, Ερικ Χάμρεν. Ο Σουηδός τεχνικός είναι, όπως είναι γνωστό, και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας. Την Τετάρτη (3/2) ήταν στο Ουαλία-Σουηδία, 0-1.

Ο Τούμα πάντως σε δηλώσεις που έκανε στο rbkweb.no (και αναδημοσιεύονται και από το σουηδικό fotbollskanalen.se) άσκησε έντονη κριτική (μεταξύ άλλων) στις προπονήσεις που έκανε με τον Ηρακλή. Θεωρεί ότι το επίπεδο ήταν χαμηλό και κάποιες ασκήσεις ότι ήταν… «για παιδιά 15 χρόνων». Προσθέτει ακόμη ότι… «δεν είχαμε συνέχεια» και στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά ότι ο Ηρακλής άλλαξε τρεις προπονητές.

Καταγράφεται ακόμή ότι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν πήγαν όπως τα περίμενε μιας και δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια. «Οικονομικά ήταν αρκετά άσχημα. Οχι όπως τα περίμενα». Ο Τούμα ανανέωσε την άδειά του μέχρι την Παρασκευή, 5/3. Και κάποια στιγμή λέει ότι με το που άλλαζαν οι προπονητές… «έρχονταν καινούριοι παίκτες που έπρεπε να παίζουν».

Σε ό,τι αφορά στο τι θα αποφασίσει η Ρόζενμποργκ για τον παίκτη, υπάρχει η δήλωση του τεχνικού διευθυντή της νορβηγικής ομάδας, Ερικ Χόφτουν που αναφέρει ότι… «μέχρι το Σαββατοκύριακο δεν θα πάρουμε καμία απόφαση». Ο Τούμα αναφέρει ακόμη για τον Ηρακλή ότι «έσπασα το συμβόλαιο» εννοώντας προφανώς την προσφυγή που κατέθεσε.

Τα οικονομικά στον Ηρακλή είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα (που ξεπερνά και τα σύνορα και δυσφημεί τον σύλλογο με τις αναφορές που γίνονται στα ξένα ΜΜΕ) που σαφέστατα επηρεάζει τους παίκτες, πόσο μάλλον από τη στιγμή που είναι επαγγελματίες. Η καθυστέρηση στις πληρωμές ενοχλεί πολύ. Από τον Τούμα πάντως δεν υπήρξε σε αυτές τις δηλώσεις και κάποια διάθεση αυτοκριτικής. Για το αν δηλαδή και ο ίδιος, αγωνιστικά, έστω και από την αρχή της σεζόν, ήταν έτσι όπως έπρεπε για να μην του πάρει τη θέση κάποιος «καινούριος» με τον «νέο προπονητή». Διότι, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που έπαιξε λίγο αναφέρθηκε στις αλλαγές προπονητών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ RBKWEB.NO

http://www.rbkweb.no/vis/7412

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ FOTBOLLSKANALEN.SE

http://www.fotbollskanalen.se/1.1539847/2010/03/04/touma_jag_har_brutit_kontraktet

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top