Στήριξη μέσω διαρκείας

Σε μια δύσκολη καμπή για το ΤΑΚ, η διοίκηση αποφάσισε να εκδώσει εισιτήρια διαρκείας στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ. Η αγορά των καρτών, είναι …

Ηρακλής

Σε μια δύσκολη καμπή για το ΤΑΚ, η διοίκηση αποφάσισε να εκδώσει εισιτήρια διαρκείας στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ. Η αγορά των καρτών, είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια του τμήματος τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό σκέλος. Κυρίως μάλιστα για το δεύτερο κομμάτι, όπου οι πηγές εσόδων είναι ελάχιστες, η μαζική αγορά των καρτών μπορεί να προσφέρει σημαντική ανάσα στα ταμεία.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΚ, αναφέρει:

«Μετά από απαίτηση πολλών οπαδών μας για επανακυκλοφορία των καρτών διαρκείας, αποφασίσαμε να βγάλουμε επιπλέον διαρκείας προς διάθεση στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ. Ο Ηρακληδέας δε λογαριάζει τιμωρίες και άδικους αποκλεισμούς έδρας, που στερούν έσοδα τα οποία χάθηκαν από εισιτήρια.
Τόπος διάθεσης:
Γραφεία ΤΑΚ, Ιβανώφειο, καθημερνά από τις 10:00-21:00 και Καυτανζόγλειο πριν από το κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό, όπου θα υπάρχουν σταντ με κάρτες διαρκείας σε σημεία:
1. Μπουτίκ ΠΑΕ Ηρακλής
2. Θύρα 10
3. Θύρα 13

ΥΓ 1: Ηρα σ’ αγαπώ, Ηρακλής ο ένας, sold out, σε κεκλεισμένων, δεν έκανε κανένας
ΥΓ 2: Για σένα Ηρακλή αρρωσταίνω, δεν είμαι καθόλου καλά, γι’αυτό ήρθα πάλι κοντά σου, εμείς θα σε πάμε ψηλά».

Σχετικά Άρθρα

Με τη λογική του… «προσωπικού ασφαλείας», δουλειά δεν γίνεται, πρόεδρε…

Μπάσκετ

Back to Top