Σημαντικές οι γνώσεις, πιο σημαντικά τα χρήματα

Ένα 24ωρο συμπλήρωσε ο Ανδρέας Παντελή στη Θεσσαλονίκη και σιγά-σιγά ολοκληρώνει τον πρώτο επαφών και συναντήσεων με ανθρώπους του Ηρακλή. Συμμετείχε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, …

Ένα 24ωρο συμπλήρωσε ο Ανδρέας Παντελή στη Θεσσαλονίκη και σιγά-σιγά ολοκληρώνει τον πρώτο επαφών και συναντήσεων με ανθρώπους του Ηρακλή. Συμμετείχε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, συζήτησε με τον Δημήτρη Τριανταφύλλου, αντάλλαξε απόψεις με τον Βασίλη Χατζηπαναγή, θα βρεθεί με τους οργανωμένους οπαδούς. Συναντήσεις που όφειλε να κάνει εδώ και αρκετό καιρό ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος προτίμησε να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς τη δική του μεσολάβηση, με τα γνωστά αποτελέσματα.


Φαίνεται ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας έχει διάθεση για δουλειά. Έπεισε τους συνομιλητές του ότι είναι γνώστης του τομέα που λέγεται… “διοίκηση ποδοσφαιρικής ομάδας”. Και ένας τέτοιος άνθρωπος είναι δεδομένο ότι έλειπε από τον Ηρακλή, από τους πρώτους κιόλας μήνες της διοίκησης Ρέμου.


Αυτή τη στιγμή όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυανόλευκη ΠΑΕ, δεν είναι η απουσία ενός ανθρώπου που θα διοικήσει την ομάδα, αλλά η έλλειψη χρημάτων από τα ταμεία της εταιρίας. Η υπόσχεση που έδωσε ο Παντελή περί πληρωμών την επόμενη εβδομάδα, δεν ήχησε ευχάριστα στα αυτιά, τόσο των (απλήρωτων) υπαλλήλων και ποδοσφαιριστών, όσο και των οπαδών που αγωνιούν για το μέλλον του Ηρακλή.


Από τη στιγμή που γνώριζε με κάθε λεπτομέρεια το σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει αρκετός κόσμος στη Μίκρα, θα περίμενε κανείς από τον Παντελή, σήμερα κιόλας, να προχωρήσει σε πληρωμές. Έστω και σε περιορισμένη έκταση. Η παράταση λίγων ημερών που ζήτησε, θα ήταν –μέχρι ενός σημείου- λογική, αν δεν υπήρχε το κακό προηγούμενο του Λαντάνι.


Δυστυχώς γι’ αυτόν, μέχρι να αποδείξει ότι πέρα από γνώσεις περί του ποδοσφαίρου, διαθέτει και τις δυνατότητες για να επιλύσει τα οικονομικά προβλήματα της εταιρίας, άπαντες θα είναι επιφυλακτικοί.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top