Ο Κετσπάγια μιλάει για Παντελή

Ο Τιμούρ Κετσπάγια φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103FM» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εμπλοκή του Ανδρέα Παντελή στην ΠΑΕ Ηρακλής.«Χθες το βράδυ μιλήσαμε και …

Ηρακλής

Ο Τιμούρ Κετσπάγια φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103FM» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εμπλοκή του Ανδρέα Παντελή στην ΠΑΕ Ηρακλής.

«Χθες το βράδυ μιλήσαμε και μου είπε ότι ανέλαβε το μάνατζμεντ της ομάδας και του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Όταν είχε αναλάβει την Ανόρθωση, η ομάδα δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος και σε πέντε χρόνια την έφθασε να παίζει στους ομίλους του Champions League και χωρίς οικονομική στήριξη για να έφτιαχνε και καλύτερη ομάδα. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να πετύχει ότι έχει σκεφτεί».


Για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Ανόρθωση, τόνισε: «Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Ένας άνθρωπος που πέτυχε τόσα πολλά και είχε αυτό το τέλος. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν τους αρέσουν οι πετυχημένοι άνθρωποι και τυφλώνονται. Του εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία και να πετύχει. Εγώ είχα πολύ μεγάλη στήριξη από τον ίδιο. Είναι συνεργάσιμος, είχε υπομονή και αντέχει στην πίεση από όλους και ελπίζω με τους συνεργάτες του να έχει ηρεμία και καλή συνεργασία και εύχομαι και πάλι να πετύχει. Δεν θέλει απλά η ομάδα του να παίζει για την παραμονή της, αλλά να έχει υψηλούς στόχους».


Για το αν βλέπει μία συνεργασία τους και στον Ηρακλή, ξεκαθάρισε: «Αυτή η προοπτική είναι πολύ δύσκολο να την πω εγώ, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Προς στιγμή είμαι προπονητής της Εθνικής Γεωργίας και εδώ είναι η προσοχή μου».

Σχετικά Άρθρα

Κυρίτσης: «Δεν δώσαμε εντολή υλοποίησης της όποιας συμφωνίας»

Ποδόσφαιρο

Back to Top