Στην Στουτγάρδη το κολυμβητικό τμήμα

Στις 6 και 7 Μαρτίου η αγωνιστική ομάδα του Ηρακλή θα λάβει μέρος στο διεθνές κολυμβητικό meeting ISSC που διεξάγεται στο Sindelfingen της Στουτγάρδης. Σκοπός …

Άλλα αθλήματα

Στις 6 και 7 Μαρτίου η αγωνιστική ομάδα του Ηρακλή θα λάβει μέρος στο διεθνές κολυμβητικό meeting ISSC που διεξάγεται στο Sindelfingen της Στουτγάρδης. Σκοπός της συμμετοχής είναι η απόκτηση εμπειριών σε διεθνείς αγώνες και η επαφή με την Ευρωπαϊκή κολυμβητική πραγματικότητα. Στην αποστολή συμμετέχουν 40 κολυμβητές αρκετοί από αυτούς με σημαντικές δυνατότητες διάκρισης. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Χαλκιάς Μίλτος Χαλκιάς, Έφη Παρμαξίδου, και από τον σύλλογο γονέων οι κύριοι Σιώπης και Ρωσσιάδης. Η αθλητές του Ηρακλή που θα πάρουν μέρος στο Διεθνές meeting είναι οι εξής:


Άνθιμος Παυλίδης, Χαράλαμπος Γεωργίου, Γεώργιος Κανάκης, Γεώργιος Κατερίνης, Χρήστος Τσιριγώτης, Θεόδωρος Κανάκης, Γρηγόριος Μαλιτζής, Γεώργιος Μανιώπουλος, Χρήστος Μανίκας, Νικόλαος Κορώνας, Νικόλαος Δατσέρης, Απόστολος Σωτηρίου, Ευάγγελος Μερκουριάδης, Ηλίας Ρωσσιάδης., ωάννης Κοτσαρίδης, Αναστάσιος Παντικίδης, Παρασκευάς Κανάκης,Στυλιανός Σιώπης, Γεώργιος Δάλλας, Χρήστος Κητσούλης, Κλέων Μπάλλας, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Ευαγγελία Μασούτη, Άννα Μασούτη, Σμαράγδα Κατερίνη, Θάλεια Σεραφείμ, Δέσποινα Πεπονίδου, Θάλεια Σακολέβα, Αθηνά Γκότση, Χρυσούλα Τριανταφυλλίδου, Ιωάννα Βρατίδου, Νικολίνα Κυριαζίδου, Ζωή Βρατίδου, Γιασεμή Ναταλία, Βασιλική Σαμαρά,Χριστίνα Καρπάτση, Ελένη Πολίτου, Ελένη Μπέκου και Ιφιγένεια Ζιγούρα.

Back to Top