Ο Γ.Σ. για τη συνάντηση με Α. Παντελή

H θέση του Γυμναστικού Συλλόγου για τη βραδινή συνάντηση με των κ.κ. Τριανταφύλλου και Αδαμίδη με τον Ανδρέα Παντελή, αποτυπώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη …

Ηρακλής

H θέση του Γυμναστικού Συλλόγου για τη βραδινή συνάντηση με των κ.κ. Τριανταφύλλου και Αδαμίδη με τον Ανδρέα Παντελή, αποτυπώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ηρακλή (www.iraklis.org) με την ακόλουθη καταχώρηση:

“Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη κ.Τριανταφύλλου και του αντιπροέδρου κ. Αδαμίδη με το νέο μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής ,κύριο Ανδρέα Παντελή.Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του ΓΣ συνομίλησαν με τον κύριο Παντελή σχετικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια του Ηρακλή,ενημερώθηκαν για τις όποιες εκκρεμότητες και δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στη νέα αυτή προσπάθεια.
Ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής κ.Τριανταφύλλου,μετά τη λήξη της συνάντησης δήλωσε τα εξής:
“Η συζήτηση ανάμεσα σε εμάς και στον κύριο Παντελή ήταν αρκετά καλή και αφορούσε θέματα της οικογένειας του Ηρακλή,εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και τους τρόπους που θα μπορούσε ο ΓΣ να βοηθήσει.Από την πλευρά μας θα θέλαμε να δεσμευτούμε ότι θα παρέχουμε μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια της επίλυσης των προβλημάτων και θα είμαστε στο πλευρό του κ.Παντελή,αλλά θα καυτηριάσουμε τα αρνητικά με γνώμονα πάντα το όφελος της οικογένειας του Ηρακλή”.

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top