Η πρώτη μέρα του Ανδρέα Παντελή στη Μίκρα

Στα γραφεία της Μίκρας βρίσκεται ο Ανδρέας Παντελή. Ο Κύπριος επιχειρηματίας συναντάται με τους διοικούντες της ΠΑΕ και θα παραστεί στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, …

ΗρακλήςΣτα γραφεία της Μίκρας βρίσκεται ο Ανδρέας Παντελή. Ο Κύπριος επιχειρηματίας συναντάται με τους διοικούντες της ΠΑΕ και θα παραστεί στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, το οποίο αρχίζει μέσα στα επόμενα λεπτά.


Στις δηλώσεις που έκανε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους, τόνισε ότι υπάρχει γραπτή συμφωνία με τον Αντώνη Ρέμο για να αναλάβει άμεσα το μάνατζμεντ και το καλοκαίρι θα τεθεί το ζήτημα απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Όσο το… καυτό θέμα των πληρωμών, τόνισε ότι θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.


«Έγιναν συζητήσεις με ένα φίλο, τον Αντώνη Ρέμο. Αν μιλούσαμε τώρα για μετοχές, θα τραβούσε το θέμα σε μάκρος και δεν υπάρχει χρόνος. Καταλήξαμε σε μία μέση λύση. Αναλαμβάνω το μάνατζμεντ και το καλοκαίρι θα συζητήσουμε για τις μετοχές. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, είναι το οικονομικό. Αρχίζουμε δουλειά από σήμερα. Μπροστά μας υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να δώσω άμεσα λύσεις στα προβλήματα. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν πληρωμές. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, προσπάθεια από όλους και στήριξη από τον κόσμο. Το μέγεθος του Ηρακλή, δεν είναι αντίστοιχο των αποτελεσμάτων που έχει τα τελευταία χρόνια».


Όσον αφορά τη δικαστική εκκρεμότητα που έχει στην Κύπρο, ανέφερε: «Είναι ένα θέμα που με πλήγωσε. Όταν ανέλαβε την Ανόρθωση, η ομάδα είχε μεγαλύτερα προβλήματα από τον Ηρακλή. Και όταν μεσουρανούσε, κάποιοι εκ των έσω μας χτύπησαν». Νωρίτερα, συναντήθηκε με τον Δήμο Πολύκαρπο, για περίπου είκοσι λεπτά και του ανακοίνωσε ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τις τύχες του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top