Ανακοίνωση και πρώτο Δ.Σ. με Α. Παντελή

H ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε και επίσημα την ανάληψη καθηκόντων από τον Ανδρέα Παντελή, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης: «Κατόπιν συμφωνίας με τον Πρόεδρο, κ. Αντώνη Ρέμο, …

Ηρακλής

H ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε και επίσημα την ανάληψη καθηκόντων από τον Ανδρέα Παντελή, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης: «Κατόπιν συμφωνίας με τον Πρόεδρο, κ. Αντώνη Ρέμο, ο κ. Ανδρέας Παντελή, αναλαμβάνει από σήμερα, Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010, την απόλυτη ευθύνη και τις αρμοδιότητες του Management της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Τα όποια διαδικαστικά θέματα, σε διοικητικό επίπεδο, θα ρυθμιστούν τις επόμενες μέρες.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ «.


Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου, υπό το νέο υπεύθυνο μάνατζμεντ της ΠΑΕ, για την οποία υπήρξε δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:«Διεξήχθη σήμερα, Τετάρτη 03/03, η πρώτη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, υπό την παρουσία του κ. Ανδρέα Παντελή. Πραγματοποιήθηκε η γνωριμία του κ. Παντελή με τα μέλη του Δ.Σ, ενώ, παράλληλα, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα της επικαιρότητας της ΠΑΕ και του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ο κ. Παντελή υπογράμμισε στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι προσδοκά στην καλύτερη δυνατή συνεργασία με τα μέλη του, προς όφελος του ΗΡΑΚΛΗ και προς αυτή την κατεύθυνση θα υπάρχει άμεση και καθημερινή επαφή.

Μάλιστα, στην επόμενη προγραμματισμένη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα προκύψουν και οι πρώτες αποφάσεις για θέματα, που αφορούν στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ανδρέας Παντελή ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόθεσή του να αρχίσει κύκλο επαφών με λειτουργικούς και θεσμικούς φορείς της ‘κυανόλευκης’ πραγματικότητας, αρχίζοντας από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου, κ. Δημήτρη Τραιανταφύλλου, η οποία διεξάγεται απόψε (03/03) στις 20:00, στα Γραφεία της ΠΑΕ».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top