Μικροπροβλήματα χωρίς ανησυχία

Η «κυανόλευκη» προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι άρχισε, σήμερα (02/03), με εντατική πρωινή προπόνηση στην Μίκρα. Μικροπροβλήματα υπάρχουν, αλλά αναμένεται να ξεπεραστούν μέσα στην εβδομάδα. Συγκεκριμένα …

Ηρακλής

Η «κυανόλευκη» προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι άρχισε, σήμερα (02/03), με εντατική πρωινή προπόνηση στην Μίκρα.

Μικροπροβλήματα υπάρχουν, αλλά αναμένεται να ξεπεραστούν μέσα στην εβδομάδα. Συγκεκριμένα ο Κατσαμπής ξεπερνά το κτύπημα, που υπέστη στην Τρίπολη και ίσως από αύριο να περάσει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης.

Το ίδιο ισχύει για τις επόμενες μέρες και για τους Mάρτος και Λέκι, οι οποίο αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς και σύντομα θα επανέλθουν.

Ο Eπστάιν είναι πολύ καλύτερα και άρχισε ατομικό πρόγραμμα. Θεωρείται βέβαιο ότι εντός της εβδομάδας θα περάσει και πάλι στην ομάδα.

Ο μόνος, που ενδέχεται να μην προλάβει τον επικείμενο αγώνα είναι ο Παπαστεριανός, ο οποίος άρχισε ατομικό, αλλά θα χρειαστεί κάποιες μέρες, για να επανέλθει πλήρως.

Ενα γκρουπ παικτών της ομάδας, που δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο, το απόγευμα αντιμετωπίζει την Ομάδα Νέων σε προπονησιακό δίτερμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top