Μετράει αντίστροφα…

Ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή σε επίσημο παιχνίδι ο Νούνο Πιλότο. Ο Πορτογάλος μίλησε για την ομάδα και τη δική του επιστροφή στις …

Ηρακλής


Ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή σε επίσημο παιχνίδι ο Νούνο Πιλότο. Ο Πορτογάλος μίλησε για την ομάδα και τη δική του επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

“Ήταν πολύ καλό που η ομάδα έκανε πολύ ωραίο παιχνίδι στην Τρίπολη και πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Νομίζω ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Ηρακλή και τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτό που πιστεύω είναι στην έδρα μας έχουμε πιο πολύ άγχος και αυτό σίγουρα μας επηρέαζε ενώ εκτός έδρας, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση και οι παίκτες παίζουν πιο απελευθερωμένα. Τώρα πάντως μετά την νίκη αυτή και την άνοδο στην βαθμολογία, είμαστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε το ίδιο απελευθερωμένα και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να παίξω περισσότερο από εμένα. Πραγματικά ανυπομονώ για αυτό. Από την άλλη όμως δεν θέλω να απογοητεύσω τον κόσμο του Ηρακλή. Θέλω να εμφανιστώ σε καλή κατάσταση, να έχω καλή απόδοση. Θέλω λοιπόν να παρουσιάσω κάτι καλό για να μείνει ικανοποιημένος τόσο ο κόσμος όσο κι εγώ μέσα στο γήπεδο”

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top