Ανεβασμένος ο Μιλάνο

Μετά το τέλος της σημερινής (2/3) προπόνησης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μάουρο Μιλάνο. «Η διαθεση μας έχει αλλάξει. Μία νίκη όπως αυτή στην …

Ηρακλής

Μετά το τέλος της σημερινής (2/3) προπόνησης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μάουρο Μιλάνο. «Η διαθεση μας έχει αλλάξει. Μία νίκη όπως αυτή στην Τρίπολη, μας ανέβασε και νομίζω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».


Για την δική του εμφάνιση στην Τρίπολη: «Είχα ευκαιρίες και στο παρελθόν για να αποδείξω την αξία μου όμως τώρα αισθάνομαι πως έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Είναι λογικό οι φίλαθλοι να ζητούν παραπάνω πράγματα από εμένα. Τους καταλαβαίνω, όμως τα τελευταία δύο χρόνια έκανα δύο επεμβάσεις. Πρέπει να ισορροπώ την κατάσταση, να κρατάω δυνάμεις. Πέρασα δύσκολα, όμως θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα μέχρι το τέλος της σεζόν».


Για τον Γιόζεφ Μπουμπένκο: «Σίγουρα δουλεύουμε πολύ. Όταν χάνεις, οφείλεις να δουλέψεις περισσότερο για να αλλάξεις την κατάσταση. Τώρα είμαστε ανεβασμένοι και ψυχολογικά, μετά το αήττητο των τελευταίων αγωνιστικών. Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να τελειώνουμε ώστε να μην αγχωνόμαστε στα τελευταία παιχνίδια».


Για το τι του είπαν οι παλιοί του συμπαίκτες: «Μου έδωσαν συγχαρητήρια και είπαν ότι χάρηκαν για την απόδοση μου. Αυτοί ξέρουν τι είχα περάσει και απλώς μου είπαν πως ήταν κρίμα που έκανα αυτό το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα και δεν είμαι ακόμη μέλος αυτής της ομάδας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top