“Τώρα ο Ολυμπιακός”

Το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα, συνδυάστηκε με την πιο επιβλητική νίκη των τελευταίων ετών για τον Ηρακλή. Ο Καρλίνιος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis”, …

Ηρακλής


Το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα, συνδυάστηκε με την πιο επιβλητική νίκη των τελευταίων ετών για τον Ηρακλή. Ο Καρλίνιος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis”, για το παιχνίδι της Τρίπολης και όχι μόνο.


“Πράγματι ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Ήταν μια υπόσχεση των παικτών γι’ αυτή τη νίκη. Δε θεωρώ ότι ήταν εύκολο ματς, ούτε περιμέναμε πως θα ήταν εύκολο. Αλλά η δουλειά που κάναμε μέσα στο γήπεδο, μας βοήθησε. Παίξαμε συγκεντρωμένα, δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που προσπαθεί κάθε φορά να βελτιώνεται, να παίρνει αποτελέσματα και να ανεβαίνει στη βαθμολογία. Πρέπει να κοιτάει ψηλά ο Ηρακλής. Ήδη ξεκινήσαμε να δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε πώς και πώς αυτό το ματς. Μακάρι να μου δώσει τη δυνατότητα ο προπονητής να αγωνιστώ. Ο Ολυμπιακός έχει καλές μονάδες, θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”.


Για το ντεμπούτο του, σχολίασε: “Στην αρχή όταν μπήκα στο παιχνίδι, δεν ήμουν ευχαριστημένος κυρίως στα αμυντικά μου καθήκοντα, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου να βρω τις κατευθύνσεις μέσα στο γήπεδο”.


 

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top