Ο μεγάλος διαγωνισμός της BLUEARENA

Από τη στιγμή που δεν προέβλεψε κανείς τον σκόρερ του “Γκολ Νο 2000”, αναζητούσαμε τρόπους για να μοιράσουμε τα δώρα που έχουμε εξασφαλίσει από τους …

Επικαιρότητα


Από τη στιγμή που δεν προέβλεψε κανείς τον σκόρερ του “Γκολ Νο 2000”, αναζητούσαμε τρόπους για να μοιράσουμε τα δώρα που έχουμε εξασφαλίσει από τους χορηγούς. Καταλήξαμε στην απόφαση να διενεργήσουμε νέο διαγωνισμό, αυτή τη φορά για τον σκόρερ του τελευταίου γκολ της φετινής περιόδου. Από σήμερα και μέχρι την τελευταία ημέρα του Μαρτίου (31/3), έχει το περιθώριο να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Η διαδικασία είναι απλή. Γράφετε ΗΡΑΚΛΗΣ με κεφαλαίους ελληνικούς η λατινικούς χαρακτήρες (IRAKLIS), το όνομα του σκόρερ, το δικό σας όνομα και αποστέλλετε το μήνυμα στο 54100 (κόστος μηνύματος 1,21€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 21%).


Στην κλήρωση μπαίνουν αυτόματα όλοι όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό για το “Γκολ Νο 2000” (συνολικά λάβαμε 144 μηνύματα από 110 διαφορετικούς αριθμούς). Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να λάβουν μέρος και στον τρέχοντα διαγωνισμό, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες να είναι μεταξύ των τυχερών της μεγάλη κλήρωσης.Πάμε να δούμε τη λίστα των δώρων:


1. Πλήρες σετ δορυφορικού σύστήματος, προσφορά από το κατάστημα “Αφοί Κούτσουλα ΑΒΕΕ”


2. Μία εβδομάδα δωρεάν διαμονή στο “Ακτή Πλατάνια”, στην Σάρτη Χαλκιδικής, προσφορά του Βασίλη Παταρά (η προσφορά ισχύει μέχρι τις αρχές Ιουνίου)

3. Ένα ασημένιο μπρελόκ του Ηρακλή, προσφορά από το κατάστημα “Κόσμημα Γκιοτλή”

4. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, προσφορά από το κατάστημα οπτικών “Σταμάτης”

5. Μία ψηφιακή κορνίζα 7,5 ιντσών, προσφορά από το κατάστημα “Minisystems”

6. Μία ασημένια καρφίτσα του Ηρακλή, προσφορά από το κατάστημα “Κόσμημα Γκιοτλή”
 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top