Η αυτοκρατορία συνεχίζεται…

Για ένατη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια και έβδομη συνεχόμενη οι παίδες του Ηρακλή κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ. Οι παίκτες του Μιχάλη Κυριακού νίκησαν στον …

Ακαδημία

Για ένατη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια και έβδομη συνεχόμενη οι παίδες του Ηρακλή κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ. Οι παίκτες του Μιχάλη Κυριακού νίκησαν στον τελικό την ΧΑΝΘ με 3-0 σετ (25-20, 25-16, 25-17), κατακτώντας πανάξια τον τίτλο.

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που συνεχίζεται αυτοκρατορία του παιδικού με μία εντελώς καινούρια ομάδα φέτος. Συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε ότι γίνεται πάρα πολύ σωστή δουλειά, σε εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα στο χώρου ελληνικού βόλεϊ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ειδικά στον Μιχάλη Κυριακού ο οποίος δεν έχει επηρεαστεί από τη φετινή προβληματική χρονιά», δήλωσε στη BLUEARENA ο έφορος των ακαδημιών, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου. 

Οι πρωταθλητές ΕΠΕΣΘ: Χρήστος Στεφανίδης, Νίκος Μπαλασάς, Γιάννης Πρόιος, Γιώργος Αμαριανάκης, Νίκος Χριστόφας, Γιώργος Τζιουμάκας, Παναγιώτης Μπερμπέρογλου λ, Δημήτρης Δημητριάδης, Θανάσης Τσιάρας, Γιώργος Μπουγιούκας, Στέφανος Παλαιοχωρινός, Δήμος Τσόλακος, Φώτης Παλαιοχωρινός.

ΜVP και καλύτερος επιθετικός της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Χρήστος Στεφανίδης του Ηρακλή, καλύτερος πασαδόρος ο Δημήτρης Μάγγος της ΧΑΝΘ και καλύτερος επιθετικός ο Γιώργος Τζιουμάκας του Ηρακλή. Παράλληλα, ο Ηρακλής και η ΧΑΝΘ εξασφάλισαν και τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των παίδων, Μάκης Δημητριάδης.

Σχετικά Άρθρα

LIVE STREAMING: Η μάχη του Εφηβικού για το χάλκινο κόντρα στον Άρη

Βόλει

Back to Top