Χρυσό μετάλλιο για τον Αντώνη Μάστορα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, με τους αθλητές του Ηρακλή να σημειώνουν πολύ καλές επιδόσεις. Στο ύψος ανδρών, ο Αντώνης Μάστορας …

Άλλα αθλήματα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, με τους αθλητές του Ηρακλή να σημειώνουν πολύ καλές επιδόσεις. Στο ύψος ανδρών, ο Αντώνης Μάστορας πήρε το χρυσό μετάλλιο με 2.21μ., αλλά δεν κατάφερε να υπερβεί τα 2,28μ, ύψος το οποίο θα του έδινε το δικαίωμα συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του αθλητή, Γιώργος Τσούγκος, δήλωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επίδοση του Αντώνη,αυτό που μας ενδιαφέρει πιο πολύ είναι ότι δείχνει μια σταθερότητα στην απόδοσή του.Πιστεύω πως στάθηκε άτυχος σήμερα και δεν κατάφερε να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο, αλλά σίγουρα θα του δωθούν ευκαιρίες και στο μέλλον. Έχοντας παρακαταθήκη την επίδοσή του στον κλειστό στίβο, συνεχίζει για τον ανοιχτό και πιστεύω ότι η καλή πορεία του θα συνεχιστεί και εκεί.”

Στο μήκος γυναικών,η αθλήτρια του Ηρακλή Γκαρνετίδου Ειρήνη, κατέκτησε την 5η θέση με καλύτερο άλμα στα 5.59μ.Η Γκαρνετίδου ξεκίνησε με άκυρο άλμα, έκανε 5.47 στην δεύτερη προσπάθεια, ενώ έκανε 5.59 με την τρίτη ευκαιρία,άλμα που της χάρισε και την 5η θέση. Στην τέταρτη προσπάθεια η αθλήτρια του Ηρακλή έκανε 5.55 ενώ ακολούθησαν δύο άκυρα άλματα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Βογιατζής Χρήστος στα 400μ. ανδρών που κατετάγει 7ος με 50.08.

Συγχαρητήρια Μπιτσαξή σε Μάστορα

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, με επιστολή του στο ΣΕΓΑΣ απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή του Ηρακλή Αντώνη Μάστορα,ο οποίος σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα του ύψους, κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων Ημερίδων κλειστού στίβου που έγιναν στην Παιανία. «Σας μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάρριψη του Πανελληνίου ρεκόρ εφήβων στο άλμα εις ύψος. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο αγωνιστικό σας πρόγραμμα».

Ανακοίνωση Γυμναστικού Συλλόγου

«Ο ΓΣ Ηρακλής θα ήθελε να συγχαρεί τον αθλητή του Συλλόγου, Αντώνιο Μάστορα, μετά και την πρόσφατη επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ανδρών-γυναικών. Ο αθλητής τιμάει τα χρώματα του συλλόγου όχι μόνο με την σταθερά ανοδική πορεία του αλλά και με την ευγενή συμπεριφορά του. Του ευχόμαστε να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και να έχει πάντα επιτυχίες».

Back to Top