Θα ασχοληθεί κανείς;

Ενα πρωτοσέλιδο γεμάτο απαράδεκτα υποννοούμενα είναι κρεμασμένο (28/2) στα περίπτερα. Εφημερίδα γνωστών αποχρώσεων αναφέρεται στη νίκη του Ηρακλή με έναν τρόπο πέρα από κάθε δημιοσιογραφική δεοντολογία …

Ροπαλιές

Ενα πρωτοσέλιδο γεμάτο απαράδεκτα υποννοούμενα είναι κρεμασμένο (28/2) στα περίπτερα. Εφημερίδα γνωστών αποχρώσεων αναφέρεται στη νίκη του Ηρακλή με έναν τρόπο πέρα από κάθε δημιοσιογραφική δεοντολογία και με τρόπο ξένο και προς κάθε ηθική.

Βεβαίως στο σχετικό δημοσίευμα δεν υπάρχει κανένα… ρεπορτάζ και… καμία γενναιότητα από τη στιγμή που έχουν φροντίσει να καλύψουν με το τρικ των… ψιλών γραμμάτων την πιθανότητα μήνυσης ή αγωγής από οποιονδήποτε θιγόμενο με πρώτο και καλύτερο την ΠΑΕ Ηρακλής.

Κι αυτό γιατί: μια προσεκτικότερη (και… κοντινότερη) ανάγνωση του συγκεκριμένου πρωτοσέλιδου δείχνει ότι κάτω από την πρόταση με μεγάλα γράμματα… “Μεγάλο διπλό ο ΟΣΦΠ” και πριν το… “Με Ηρακλή την επόμενη αγωνιστική”, υπάρχει η πρόταση (με μικρά γράμματα)… “θα προσπαθήσει να φέρει”, κάτι που κάνει την αναφορά να μην επιδέχεται μήνυση αλλά αυτό, επί της ουσίας και της ηθικής τάξης δεν σημαίνει τίποτε.

Δεν θα πρέπει να ασχοληθεί η ΠΑΕ Ηρακλής; Οι εντυπώσεις που δημιουργούνται είναι πέρα από ψιλά γράμματα και νομική.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top