«Διώξτε την»

Ανακοίνωση με την οποία ζητά την απομάκρυνση της Σοφίας Μανέτα από τον αθλητισμό εξέδωσε η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή, για το «δολοφονικό» της χτύπημα στην …

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση με την οποία ζητά την απομάκρυνση της Σοφίας Μανέτα από τον αθλητισμό εξέδωσε η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή, για το «δολοφονικό» της χτύπημα στην πολίστρια του Ηρακλή, Μαργαρίτας Πλευρίτου.

 Αναλυτικά: “Μαύρη μέρα για την γυναικεία υδατοσφαίριση για τον γυναικείο αθλητισμό και για όλα τα παιδιά που στο μέλλον θα ήθελαν να ακολουθήσουν αυτό το άθλημα.

Μαύρη ημέρα για την 15χρονη Μαργαρίτα Πλευρίτου , αθλήτρια της γυναικείας υδατοσφαίρισης του Ηρακλή και της Εθνικής Ελλάδος Νεανίδων και Νέων γυναικών.

Αυτό το μελλοντικό αστέρι κινδυνεύει πλέον όχι μόνο να μην αγωνιστεί και να φέρει διακρίσεις στην πατρίδα μας και στον σύλλογο μας , αλλά να έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της μετά την εγκληματική ενέργεια μιας διεθνούς και έμπειρης αθλήτριας, της ΝΕ Πατρών της Σοφίας Μανέτα, στο  μεταξύ των ομάδων παιχνίδι που διεξήχθη στην πόλη της Πάτρας.

Αυτό είναι το τίμημα της νεαρής αθλήτριας; Να κινδυνεύσει η ζωή της και να έχει πλέον προβλήματα όλα τα υπόλοιπα χρόνια;
Δεν γνωρίζουμε τα ελατήρια της κ.Μανέτα που την ώθησαν σε αυτήν την ενέργεια , αλλά ως οφείλουμε στην ίδια την αθλήτρια, την οικογένεια της, τον σύλλογο του Ηρακλή, την Εθνική Ελλάδος αλλά και όλα τα παιδιά και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον αθλητισμό, να ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία της αθλήτριας Σ.Μανέτα για την εγκληματική της πράξη.

Αυτή η ανακοίνωση σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τις αρμόδιες αθλητικές αρχές , την Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητος της Ολυμπιακής Επιτροπής , για την πλήρη απομάκρυνση της Σ. Μανέτα από τους αθλητικούς στίβους ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, είτε ως αθλήτρια είτε ως προπονήτρια είτε ως φιλάθλου.
Θα πρέπει να προστατευθεί ως κόρη οφθαλμού ο αθλητισμός από τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα πρέπει η ομοσπονδία να προστατεύσει το άθλημα της γυναικείας υδατοσφαίρισης το οποίο είναι στις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως.

Να είστε σίγουροι κύριοι ότι η είδηση θα κάνει το γύρο του κόσμου και θα πρέπει να φερθείτε πλέον με την αναγκαία αυστηρότητα.
Ευχόμαστε στην Μαργαρίτα Πλευρίτου γρήγορα να ξεπεράσει τα προβλήματα και ως θηλυκός ΗΡΑΚΛΗΣ να επιστρέψει δυνατή στο σχολείο της και στην οικογένεια της.

Μετά τιμής ο πρόεδρος
Αλέξανδρος Αλεξιάδης».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top