Έσπασαν τον θώρακα παίκτριας του Ηρακλή!!!

Για ακόμη μια φορά η Πάτρα έδειξε τον αντιαθλητικό τρόπο με τον οποίο επιδιώκει να αγωνίζεται. Σε περιπτώσεις σαν και αυτές, όταν τα χτυπήματα των κοριτσιών της …

Άλλα αθλήματα

Για ακόμη μια φορά η Πάτρα έδειξε τον αντιαθλητικό τρόπο με τον οποίο επιδιώκει να αγωνίζεται. Σε περιπτώσεις σαν και αυτές, όταν τα χτυπήματα των κοριτσιών της Πάτρας είναι όχι μόνο αντιαθλητικά αλλά δολοφονικά, το αγωνιστικό κομμάτι περνά σε δεύτερη μοίρα (ήττα με 15-11 για τον Ηρακλή). Συγκεκριμένα, 1,11 πριν το τέλος του παιχνιδιού, η πολιστρια της Πάτρας, Σοφία Μανετα, χτύπησε με το γόνατο στο θώρακα την Μαργαρίτα Πλευρίτου του Ηρακλή, με αποτέλεσμα η μικρή σε ηλικία παίκτρια να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Πάτρας όπου διαγνώστηκε ότι έχει ρωγμοειδες κάταγμα στον έκτο θωρακικό.

Ο Ηρακλής θα προσφύγει στην δικαιοσύνη, καθώς τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες και θα πρέπει να τιμωρούνται. Για την κατάσταση της μικρής αθλήτριας του Ηρακλή, ενημερώθηκε τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Διαθεσοπουλος, όσο και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΕ, κ. Σπηλιοπουλος. Το γυναικείο πόλο του Ηρακλή θα προσφυγει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εναντίον της παίκτριας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, για ακόμη μια φορά ο Ηρακλής είχε να αντιμετωπίσει και την διαιτησία μιας και ενώ προηγούνταν στο ματς με δύο γκολ (5-7) οι διαιτητές απέβαλλαν με κόκκινες κάρτες τόσο τον προπονητή του Ηρακλή, Γιώτη Ιωακειμιδη, όσο και την βοηθό του και προπονήτρια τερματοφυλάκων, Βάσω Φλωροκαπη και σαν να μην έφτανε αυτό, ύστερα από απαίτηση των Πατρινών, τους έδιωξε και από την κερκίδα.

Πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα και ενώ ο Ηρακλής ήταν μπροστά με 9-10, οι παίκτριες της Πάτρας προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι με εγκληματικά χτυπήματα, απέναντι σε μία ανυπεράσπιστη, μιας και ο προπονητής που φώναζε από την άκρη για να τις προστατέψει, ήταν περικυκλωμένος από αστυνομικούς. Φυσικά αυτό φαίνεται και από το τελικό σκορ, με τον Ηρακλή να γνωρίζει την ήττα με 15 -11.

Back to Top