Ναυάγιο (και) με Παντελή

Σε ναυάγιο οδηγείται και η περίπτωση του Ανδρέα Παντελή, αν και με όσα έχουν συμβεί στον Ηρακλή, θα πρέπει όλοι να είμαστε επιφυλακτικοί. Με τα …

Ηρακλής

Σε ναυάγιο οδηγείται και η περίπτωση του Ανδρέα Παντελή, αν και με όσα έχουν συμβεί στον Ηρακλή, θα πρέπει όλοι να είμαστε επιφυλακτικοί. Με τα δεδομένα όμως που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο Κύπριος επιχειρηματίας δεν θα εμπλακεί στην ΠΑΕ Ηρακλής.


Και οι δύο πλευρές φαίνεται ότι κάνουν πίσω, παρά το γεγονός ότι μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης είχαν δώσει τα χέρια. Το σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στις εγγυήσεις που ζητάνε εκατέρωθεν. Ο μεν Ρέμος για να διασφαλίσει ότι ο Κύπριος θα βάλει μέχρι το καλοκαίρι το συμφωνηθέν ποσό (περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ), ο δε Παντελή για να εξασφαλίσει ότι τα χρήματα που θα βάλει, είτε θα τα μετοχοποιήσει το καλοκαίρι, αποκτώντας το 40% των μετοχών της εταιρίας, είτε θα του επιστραφούν στο ακέραιο.


Είναι ξεκάθαρο ότι ο Αντώνης Ρέμος κάνει πίσω, αφού δεν θεωρεί τον Παντελή ως τη λύση προοπτικής και ήδη αναζητά πόρους για να βγει –στο μέτρο του δυνατού- αναίμακτα η φετινή περίοδος.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top