Παράταση αδείας στον Σαρμπέλ Τούμα

Η άδεια του Σαρμπέλ Τούμα από την ΠΑΕ Ηρακλής, παρατείνεται μέχρι τις 3 Μαρτίου. Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται στην Ισπανία από την Τρίτη (23/2) και …

Ηρακλής

Η άδεια του Σαρμπέλ Τούμα από την ΠΑΕ Ηρακλής, παρατείνεται μέχρι τις 3 Μαρτίου. Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται στην Ισπανία από την Τρίτη (23/2) και προπονείται με τη Ρόζενμποργκ που δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η νορβηγική ομάδα (Πρωταθλήτρια της προηγούμενης σεζόν στην πατρίδα της) προετοιμάζεται εν όψει του Πρωταθλήματος. Στις 14 Μαρτίου έχει πρεμιέρα με το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μόλντε.

Τώρα βρίσκεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στο «Λα Μάνγκα» εκεί όπου είναι και ο Τούμα που σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρόζενμποργκ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι… «είναι ένα φανταστικό κλαμπ». Σύμφωνα επίσης με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της νορβηγικής ομάδας, Ερικ Χόφτουν… «ο Τούμα είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές. Ακόμη δεν ξέρουμε αν θα γίνει η μεταγραφή. Θα είναι μαζί μας και θα προπονηθεί αυτή την εβδομάδα»

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της η Ρόζενμποργκ, ο Τούμα πήγε (23/2) κατευθείαν από το αεροδρόμιο (η σχετική φωτογραφία είναι δίπλα) στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η νορβηγική ομάδα στην Ισπανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΡΕΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 

http://www.rbk.no/incoming/article162252.ece

Σχετικά Άρθρα

Back to Top