“Ξεκάθαρος ο στόχος μας στην Τρίπολη”

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. «Λέμε μετά από κάθε παιχνίδια σε ποια σημεία του ματς, πού δείξαμε αδυναμίες και χρειαζόμαστε δουλειά. Όταν έβαλε το …

Ηρακλής

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. «Λέμε μετά από κάθε παιχνίδια σε ποια σημεία του ματς, πού δείξαμε αδυναμίες και χρειαζόμαστε δουλειά. Όταν έβαλε το γκολ ο Λεβαδειακός, δείξαμε νευρικότητα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Είχαμε μία καλή πίεση, όμως μερικοί επηρεάστηκαν από αυτή τη νευρικότητα. Πρέπει να έχουμε πάντα το καθαρό μυαλό στα παιχνίδια, ώστε να έχουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι και να έχουμε τον αυτοέλεγχο μας και στις πιο δύσκολες στιγμές».


Για την επιλογή των παικτών που θα βρεθούν στην ενδεκάδα του αγώνα στην Τρίπολης, ανέφερε: «Στο ρόστερ ξέρουμε όλοι ποιους παίκτες έχουμε. Δόθηκε η ευκαιρία σε όλους, ανεξάρτητα αν κάποιοι δεν έπαιξαν από την αρχή. Αυτή την εβδομάδα κάναμε καλή προπόνηση. Τα παιδιά είχαν όρεξη και πάθος και θα διαλέξω τους πιο φορμαρισμένους την δεδομένη χρονική στιγμή. Είδαμε κάποια σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε και είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών. Θέλουμε να είμαστε πιο επικίνδυνοι και να πρεσάρουμε περισσότερο στο χώρο του κέντρου».


Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, τόνισε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα με το Λεβαδειακό, όμως δείξαμε ότι έχουμε τουλάχιστον βελτίωση στο παιχνίδι μας. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, όμως στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα όλα όπως τα θέλεις. Όμως έχουμε βελτίωση και πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε από αυτούς να κρατήσουν τη φόρμα τους και να παλέψουν στην Τρίπολη για τους τρεις βαθμούς. Κάνουμε προσπάθεια ώστε να αποφύγουμε τις θέσεις αυτές όσο πιο νωρίς γίνεται. Χρειάζεται σίγουρα χρόνος καθώς έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες που δεν τους γνώριζα, ενώ και το υπάρχον ρόστερ δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση. Χρειάζεται υπομονη. Φυσικά και η σκληρή δουλειάς της κάθε εβδομάδας μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα. Πάντα ψάχνουμε για να βελτιωνόμαστε, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση, είτε με ατομικά προγράμματα. Πιστεύω στους παίκτες που έχουμε και πιστεύω ότι θα παλέψουν για να φέρουν την ομάδα ψηλότερα».


Για τον αγώνα της Τρίπολης, υποστήριξε: «Το πρώτο που πρέπει να έχουμε είναι καθαρό μυαλό. Είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι. Όλοι όμως πρέπει να ακολουθούν το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που μου έδειξαν αυτή την εβδομάδα στην προπόνηση, πρέπει να το δείξουν και στον αγώνα. Πρέπει ακόμη να δείξουμε κάποια στοιχεία ομάδας πιο επικίνδυνης μπροστά».


Για την κατάσταση του Νούνο Πιλότο, υπογράμμισε: «Αυτό πιστεύω που είχε ο Νούνο Πιλότο ήταν σοβαρό και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί πάλι στην ομάδα. Εμείς ψάχνουμε πάντα λύσεις για να βοηθήσουμε αυτούς τους παίκτες και τα φιλικά δίνουν αυτή την δυνατότητα. Ο Νούνο είναι σε καλό δρόμο και ίσως σε μία – δύο εβδομάδες να είναι έτοιμος».


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top