Σκόρπισε υποσχέσεις ο Νούνο στην Κατερίνη

Προπονησιακού χαρακτήρα παιχνίδι, με αντίπαλο τον Βατανιακό στην Κατερίνη για τον Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, για να επικρατήσουν τελικά με 0-2.Ο …

Ηρακλής

Προπονησιακού χαρακτήρα παιχνίδι, με αντίπαλο τον Βατανιακό στην Κατερίνη για τον Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, για να επικρατήσουν τελικά με 0-2.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έκανε πολλές δοκιμές παικτών χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής και παικτών από την ομάδα Νέων. Την παράσταση έκλεψε ο Νούνο Πιλότο, με εντυπωσιακή εμφάνιση στον κλασικό ρόλο του, αυτόν του αμυντικού μέσου και σκόρπισε υποσχέσεις. Με προβλήματα στο χαμηλό παιχνίδι ο Βέρα, ανίκητος στο ψηλό, ενώ κατόρθωσε να σκοράρει. Με διάθεση να δείξει το κάτιο παραπάνω ο Ριμόλντι, χωρίς να το πετύχει, σταθερός και κλασικός κόφτης ο Καρλίνιος, χωρίς να είναι συμμετοχικός στο παιχνίδι, λόγω έλλειψης τεχνικής, πολύ δραστήριος ο Κομπαγιάσι, που έχασε “άχαστη” ευκαιρία για γκολ.


Τα γκολ:


27΄ Γιάκομπ 0-1


85΄ Βέρα 0-2


ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Χατζηεπίδης, Κοζαξίδης, Τριανταφύλλου, Ι. Λαζαρίδης, Παπέρας, Χ. Λαζαρίδης, Γιαπιτζής, Μπακαράς, Ανδρονικίδης, Καλαμπαλίκης, Μπουλουκλής.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σπανός, Μελέκος, Καρυώτης, Δοζμίδης, Γ. Τσιώμης, Ζανέτας, Μιστρίδης, Κωνσταντινίδης, Βακουράς, Αγγελάκης, Χρυσόπουλος, Β. Τσιώμης.


ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής (72΄ Μακρής), Σαρακατσάνος, Περπερίδης (30΄ Πιλότο), Κατσικάς, Βέρα, Ριμόλντι (80΄ Ντατίδης), Καρλίνιος, Μιλάνο (46΄ Τσίτας),  Ιωαννίδης, Κομπαγιάσι (72΄ Νατσιόπουλος), Γιάκομπ (69΄ Ευσταθίου).


Ο Περπερίδης αντικαταστάθηκε νωρίς, λόγω τραυματισμού στην ποδοκνημική (διάστρεμμα).


Ο Παπαστεριανός δεν προπονήθηκε, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου: “Θα βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης”

Ποδόσφαιρο

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top