Ο Ξενίδης για Παντελή

Ένας από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν με τον Ανδρέα Παντελή στην Ανόρθωση, είναι ο Γιώργος Ξενίδης, ο οποίος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον Κύπριο …

Ηρακλής

Ένας από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν με τον Ανδρέα Παντελή στην Ανόρθωση, είναι ο Γιώργος Ξενίδης, ο οποίος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον Κύπριο επιχειρηματία.

«Πήρε την ομάδα υπό διάλυση. Εκείνη την χρονιά, την πρώτη που ήρθε ο κ. Παντελή έκανε 15 μεταγραφές. Ήδη από την πρώτη χρονιά είχε σβήσει τα μισά χρέη, από χορηγίες, εισιτήρια και έσοδα για την πορεία της ομάδας στο Champions League, όπου φτάσαμε στον τρίτο προκριματικό γύρο. Την επόμενη χρονιά η ομάδα πήγε στους ομίλους του Champions League. Οπότε είναι ικανότατος και γνωρίζει από ποδόσφαιρο. Όταν πήγα εγώ, η Ανόρθωση ήταν υπό διάλυση. Πήρε πάνω του όλες τις συμφωνίες, η ομάδα δεν είχε ούτε μία λίρα στο ταμείο της. Τα έσοδα ήρθαν μετά το πέρας της πρώτης χρονιάς, εμείς βέβαια δεν είχαμε καθυστέρηση ούτε για μία μέρα. Έχω μιλήσει με τον κ. Παντελή. Έχει μιλήσει με τον Αντώνη Ρέμο πριν τις γιορτές. Μετά βέβαια μιλούσε για να αναλάβει την Δόξα Δράμας αλλά δεν έγινε. Τα οφέλη θα είναι μεγαλύτερα εφόσον αναλάβει τον Ηρακλή, αλλά και τα οικονομικά μεγέθη είναι μεγαλύτερα σε σχέση με την Δόξα Δράμας».

Για το ενδεχόμενο να εμπλακεί ο ίδιος τόνισε: «Αν με καλέσει να βοηθήσω θα το εξετάσω σοβαρά. Γνωρίζει ανθρώπους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που μπορούν να βοηθήσουν» ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση και τις επαφές που είχε ο κ. Παντελή να αναλάβει την Δόξα Δράμας: «Αν δεν κάνω λάθος είχε ένα πρόβλημα με τον Γυμναστικό Σύλλογο της Δράμας, ασχολούνται αρκετά με την ποδοσφαιρική ομάδα και έχει δύναμη. Ο κ. Παντελής ήθελε να εκμεταλλευτεί το γήπεδο και ήθελε να βάλει δικούς του ανθρώπους στον Γυμναστικό και εκεί… σκάλωσε η υπόθεση. Δεν ήταν θέμα χρημάτων».

Επίσης συμπλήρωσε: «Αυτή η αβεβαιότητα επηρεάζει την ομάδα που πρέπει να πάρει βαθμούς για να… ανασάνει. Στόχος να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και το καλοκαίρι να υπάρχουν άλλες προοπτικές για τον Ηρακλή»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top