Νέα συνάντηση αύριο ΓΣ-ΤΑΚ

Συναντήθηκαν σήμερα το βράδυ τα μέλη του ΤΑΚ Ηρακλή με τον Ερασιτέχνη και είχαν μια πρώτη κουβέντα για τα τεκταινόμενα στο μπασκετικό τμήμα. Ωστόσο, αύριο …

Ηρακλής

Συναντήθηκαν σήμερα το βράδυ τα μέλη του ΤΑΚ Ηρακλή με τον Ερασιτέχνη και είχαν μια πρώτη κουβέντα για τα τεκταινόμενα στο μπασκετικό τμήμα. Ωστόσο, αύριο θα έχουν πιο εμπεριστατωμένη συζήτηση.
Λόγω της κοπής της πίτας στον ΓΣ, η κουβέντα με τα μέλη του ΤΑΚ κράτησε λίγη ώρα και αποφασίστηκε να τα ξαναπούν αύριο το απόγευμα. Σε αυτήν θα αναφερθούν στην αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, αλλά και στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο οικονομικό σκέλος.

Επιστρέφουν οι τραυματίες

Συνεχίζεται η προετοιμασία των κυανόλευκων για τον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής με τον Ερμή Λαγκαδά, που και αυτό θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου. Οι Τσαμάτος και Λαμπρόπουλος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να δώσουν το παρών στον προσεχή αγώνα Οι Λάππας και Καμπερίδης πήραν μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top