“Για αρχή το μάνατζμεντ”

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε σήμερα (23/2) στην εκπομπή «Γεγονότα» στο Libero με αφορμή το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή και τις συζητήσεις που γίνονται. Μεταξύ …

Διάφορα

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε σήμερα (23/2) στην εκπομπή «Γεγονότα» στο Libero με αφορμή το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή και τις συζητήσεις που γίνονται. Μεταξύ άλλων, είπε…


«Έχω κάνει επαφές με τον κ. Ρέμο, ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα και πιστεύω ότι σε πρώτη φάση θα έχω το management και σε βάθος χρόνου θα κάνουμε και κουβέντα για το ιδιοκτησιακό. Είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια με τον κ. Ρέμο και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τον Ηρακλή. Με την ολοκλήρωση των επαφών, θα βάλω άμεσα χρήματα στην ομάδα καθώς υπάρχουν οφειλές σε παίκτες και στο προσωπικό και πρέπει να εξοφληθούν άμεσα αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά μια ομάδα. Αυτό που είναι πιο σημαντικό από όλα είναι να έρθει πάλι ηρεμία στην ομάδα και ο καθένας στην διοίκηση να έχει τον ρόλο του, όχι να ασχολούνται όλοι με όλα. Με ξενίζει το γεγονός ότι ο Ηρακλής εδώ και 4 χρόνια αγωνίζεται για να κρατηθεί στην κατηγορία. Υπάρχει μεγάλη αστάθεια στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και δεν μιλάω μόνο για το αγωνιστικό αλλά σε κάθε επίπεδο, πρέπει να στήσουμε τον Ηρακλή εξ ολοκλήρου».Για τη δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εκκρεμότητα με την Ανόρθωση είπε: «Θεωρώ ότι έχω προσφέρει πολλά στην Ανόρθωση αλλά φαίνεται ότι η δόξα και οι επιτυχίες επηρέασαν κάποιους ανθρώπους μέσα στην ομάδα και έγινε αυτό που έγινε. Πιστεύω ότι το θέμα θα λυθεί θετικά για μένα αλλά μάλλον θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση. Στην Ανόρθωση τα χρήματα ήρθαν από τη σωστή λειτουργία της ομάδας, τις επιτυχίες και από την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Τα προβλήματα άρχισαν όταν η ομάδα μπήκε στους ομίλους του Champions League, τότε κάποιοι άνθρωποι κοντά στην ομάδα έσπευσαν να με κατηγορήσουν για ορισμένα διαχειριστικά λάθη, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι, έχω όλες τις αποδείξεις και τα παραστατικά και θα βγει τελικά η αλήθεια στην φόρα».


 


Για το ότι δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με τη Δόξα Δράμας: «Με την Δόξα Δράμας κάναμε συζητήσεις αλλά τελικά δεν βρήκα συμφέρουσα αυτή την επένδυση, υπήρχαν μερικά ζητήματα που με απέτρεψαν, ένα ήταν τα χρέη, που ήταν τελικά περισσότερα από ότι υπολόγιζα ενώ υπήρξε και ένα θέμα με την ερασιτεχνική Δόξα, που φάνηκε και προτιμά άλλους επενδυτές».


 


Είπε ακόμη ότι… «δεν είναι ένας ο λόγος φυσικά, είναι πολλοί οι λόγοι που αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Ηρακλή, αρχικά δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Θεσσαλονίκη από το 1992 και σε αυτό το διάστημα έχω πάει πολλές φορές στο γήπεδο για να δω τον Ηρακλή. Επίσης έχω μια φιλία με τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Ρέμο και φυσικά είναι γνωστή η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Κατανοώ τις ανησυχίες του κόσμου του Ηρακλή καθώς εδώ και μήνες ψάχνουν όλοι για λύση αλλά δεν βρίσκεται. Αυτό που θέλω να ξέρει ο κόσμος του Ηρακλή είναι πως έχω μανία με την επιτυχία. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία, κόσμο και με σωστή δουλειά και οργάνωση θα έρθουν στην συνέχεια και οι επιτυχίες.


 

Σχετικά Άρθρα

Το τρόπαιο του 80 είχε κατασχεθεί από την Καστοριά και το ζητεί πίσω…

Ποδόσφαιρο

Super League: Ηρακλή απόντος, καμία – βεβαίως – κύρωση για μη αδειοδότηση!

Ποδόσφαιρο

Back to Top