Σκόραρε ο Βέλλιος

Υπό το βλέμμα του Γιόζεφ Μπουμπένκο και του στενού του συνεργάτη, Γιόζεφ Πάβλικ, ο Απόστολος Βέλλιος σκόραρε στη νίκη της εθνικής νέων με 2-1 επί της …

Ηρακλής

Υπό το βλέμμα του Γιόζεφ Μπουμπένκο και του στενού του συνεργάτη, Γιόζεφ Πάβλικ, ο Απόστολος Βέλλιος σκόραρε στη νίκη της εθνικής νέων με 2-1 επί της αντίστοιχης ομάδας της Σερβίας, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Πολύκαστρο. Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν την υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο καθώς προηγήθηκαν με τον Ράκιτς στο 40΄, όμως η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη στο δεύτερο και κατάφερε με τα γκολ των Βέλλιου (56΄), Ποτουρίδη (59΄) να πάρει τη νίκη.


ΕΛΛΑΔΑ: Μπαταβάνης, Κασσέρης (58΄ Καραντασιάδης), Αγτζίδης, Πετρόπουλος, Ποτουρίδης, Παπανίκου (46΄ Λαγός), Καθάριος (66΄ Σταμόγιαννος), Χαλκιάς (74΄ Καπνόπουλος), Βέλλιος (78΄ Σάρρος), Σταματάκος (78΄ Μωϋσιάδης), Σιατραβάνης (69΄ Φορτούνης).

ΣΕΡΒΙΑ: Πάσοβιτς, Μάρκοβιτς (70΄ Μιγιαντίνοφ), Σιμούνοβιτς, Μισένοβιτς (50΄ Ακσεντιόνοβιτς), Σπάσιτς (65΄ Νίκολιτς), Νάστασιτς, Λούκοβιτς, Ραντίνοβιτς (65΄ Ρούντιτς), Ράκιτς (50΄ Μίγιαν), Πολενάνοβιτς (70΄ Σόβισιτς), Παύλοβιτς (80΄ Πάριτς)

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top