«Πρόσφορο έδαφος»

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε (22/2) στο «Αθλητικό Metropolis» για τα σενάρια που τον θέλουν να μιλά με τον Αντώνη Ρέμο για να μπει στα διοικητικά …

Διάφορα

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε (22/2) στο «Αθλητικό Metropolis» για τα σενάρια που τον θέλουν να μιλά με τον Αντώνη Ρέμο για να μπει στα διοικητικά του. Ηρακλή. Παραδέχτηκε τις συζητήσεις και μεταξύ άλλων, είπε τα εξής: «Εχουμε συζητήσει με τον Ρέμο. Εχουμε βρει τη φόρμουλα συνεργασίας που εγώ πιστεύω ότι είναι η καλύτερη για να αρχίσει αμέσως και να αποδίδει. Θεωρώ ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος που πρέπει να δουλέψει μια ομάδα και ένας άνθρωπος. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τελεσφορήσει η προσπάθεια. Αυτό που χρειάζεται τώρα ο Ηρακλής είναι ηρεμία. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.

Να νιώθουν οι ποδοσφαιριστές μια ασφάλεια και να έχουν το μυαλό τους μόνο στις αγωνιστικές προσπάθειες και να μην μπει σε περιπέτειες που δεν θέλει. Είμαι από τους ανθρώπους που, η εμπειρία μου το έχει αποδείξει, πιστεύει ότι οι πρώτοι που πρέπει πάντα να πληρώνονται σε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα είναι οι ποδοσφαιριστές. Η αστάθεια οδηγεί στην αποτυχία. Δεν είναι θέμα που πρέπει να πάρει μέρες και να συζητηθεί σε μάκρος. Αύριο (23/2) το απόγευμα θα έρθω στην Ελλάδα και θέλω την επόμενη μέρα (24/2) να τελειώσει. 


Πρώτος στόχος είναι ηρεμία στην ομάδα και παραμονή στην κατηγορία. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε κάτι άλλο. Μετά, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να πάει ψηλά. Ο κ.Ρέμος είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει. Πρέπει να δούμε πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία τώρα και τι να γίνει στο μέλλον. Τώρα θα πρέπει να γίνει ό,τι πιο εύκολο. Πάντα είχα όρεξη και το ποδόσφαιρο το αγαπούσα. Θεωρώ ότι ομάδες που έχουν ιστορία πάντα πρέπει να έχουν επιτυχίες. Για αυτό και θεωρώ ότι ο Ηρακλής με την ιστορία που έχει, πρέπει να αρχίσει να καταγράφει στον ποδοσφαιρικό χάρτη επιτυχίες που έχουν πολλά χρόνια να φανούν».


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top