Στο κυανόλευκο προσκήνιο ο Ανδρέας Παντελή

Ο πρώην ισχυρός άντρας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συζητά ο Αντώνης Ρέμος το ενδεχόμενο εμπλοκής στη μετοχική σύνθεση της …

Ηρακλής

Ο πρώην ισχυρός άντρας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συζητά ο Αντώνης Ρέμος το ενδεχόμενο εμπλοκής στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Ηρακλής.


Ο Κύπριος επιχειρηματίας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκε για όλα τα οικονομικά δεδομένα της εταιρίας από τον Δήμο Πολύκαρπο και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να υπογραφεί το προσύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών.


Σύμφωνα με αυτό, ο Παντελή θα καταβάλλει τμηματικά μέχρι το καλοκαίρι το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει το 40% των μετοχών της ΠΑΕ, ενώ άλλα τόσα θα καταβάλλει μέσα σε ένα χρόνο για να γίνει το απόλυτο αφεντικό του Ηρακλή.


«Πράγματι συνομιλώ με τον Αντώνη Ρέμο και οι επαφές μας είναι σε καλό δρόμο. Έχει βρεθεί ο τρόπος της συνεργασίας που θα έχουμε και αυτό που απομένει είναι η υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού», τόνισε ο Παντελή στην ιστοσελίδα sentragoal.gr

Σχετικά Άρθρα

Η επανεκκίνηση, η απογοήτευση και η “προσωπική ατζέντα”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top