Προκλητικός ο Φαράντος

O προπονητής του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος, παρουσιάστηκε προκλητικός στη συνέντευξη τύπου και προσπάθησε με αναληθείς ισχυρισμούς να διαστρεβλώσει ότι συνέβη στη φυσούνα μεταξύ Τόσκα και Φανάρα. Οι δυο τους …

Διάφορα

O προπονητής του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος, παρουσιάστηκε προκλητικός στη συνέντευξη τύπου και προσπάθησε με αναληθείς ισχυρισμούς να διαστρεβλώσει ότι συνέβη στη φυσούνα μεταξύ Τόσκα και Φανάρα. Οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία τη στιγμή της αποβολής τους και φυσικά δεν υπήρχε καμία εμπλοκή από οπαδό ή κάποιο άλλο μέλος της κυανόλευκης αποστολής.

«Δικαιώθηκε η διοίκηση του Λεβαδειακού που ζήτησε έκτακτα μέτρα. Ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Τόσκας προπηλακίστηκε στη φυσούνα φεύγοντας», ανέφερε αρχικά και όταν ρωτήθηκε πώς γνωρίζει το τι συνέβη από τι στιγμή που εκείνος βρισκόταν τουλάχιστον διακόσια μέτρα πιο μακριά, είπε: «Ήταν πάρα πολλά άτομα μέσα. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά έμαθα ότι τον σπρώξανε». Τα συμπεράσματα δικά σας…

Όσο για το πέναλτι που καταλόγισε, αλλά πήρε πίσω ο Παμπορίδης, είπε: «Να δώσετε συγχαρητήρια σε αυτόν που είπε στον διαιτητή να πάρει πίσω το πέναλτι», ενώ για τις καθυστερήσεις ότι… «Δεν είναι δουλειά μου να κρατάω το χρόνο όταν σταματάει το παιχνίδι ο διαιτητής». 

Για το παιχνίδι, ανέφερε: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Αυτός ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα του μπαράζ. Είχαμε σαν κύριο στόχο να μην χάσουμε αλλά προσπαθήσαμε και για τη νίκη. Η εικόνα του αγώνα θα ήταν εντελώς διαφορετική αν δεν κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές των Μουλόπουλου και Αμπουμπακάρι. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, νεύρα και πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες. Απομένουν εφτά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε περισσότερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top